25-årsfest och premiärkräftis.

2019-10-20 / 22:43:00
En helt vanlig dag0 kommentarer
Men wow, är det sant? Uppdaterar jag bloggen? Jojomensan, det gör jag. Det kommer en stor himla livsuppdatering i ett annat inlägg, men tills dess vill jag visa upp kräftskivan jag var på för ganska exakt en månad sedan. 
 
 
För inte var det vilken kräftskiva som helst heller. Det var ju min premiärkräftis i livet, men allra främst var det såklart Mickis 25-årsfest. 
 
Vi var ett litet gäng tjejer som samlats ute på Mickis familjs lantsälle för att inleda dagen med att dricka bål med fina sugrör och glitterparaplyer. Till exempel Ann och Mathilda. 
 
När alla fixat sig varsitt glas bål var det dags för kubb. Här är motståndarlaget, som vann båda matcherna (men bara för att vi misslyckats med att ta ner kungen, viktigt viktigt). 
 
Men se så glada vi alla i förlorarlaget var ändå trots allt. Fast svårt att inte vara det när det var sensommarvarmt trots mitten på september.
 
Lagom till kubbspelets slut svängde sista gästerna in på uppfarten. Och hela välkomstkommiten samlades för att krama de välkomna.
 
Kram och hej till Elin. 
 
Och syrran Lovisa med, såklart. 
 
Som hade med sig största och finaste grattisbuketten till födelsedagsbarnet.
 
Sen slog vi oss ner till bords i väntan på maten, drack varsin öl och pratade kanske om det härliga vädret eller något annat trevligt. 
 
Och en stund senare dukades hela bordet fullt med massvis av goda saker. 
 
Som räkor, hembakat bröd och egenslagen vegansk majonäs. Sedan åt och åt och åt vi och min kräftpremiär fick två tummar upp. Även om jag blev så kladdig om händerna att jag inte fotade något mer efter att vi slagit oss ned till bords. 
 
Och detta blev sista bilden som togs. Efter att vinet korkats upp och födelsedagsbarnet intagit sitt rätta element blev det kvällsdopp för de som ville, drinkar och prat fram tills natten. Och dagen efter satte jag mig på en buss hem till Kalmar igen.