Glimtar ur ett december.

2018-01-19 / 11:03:00
Första helgen i december fick jag finbesök i bästisformat. 
 
Det var julmarknad på slottet den helgen, så den passade vi såklart på att gå på. 
 
Vissa handlade ju mer än andra kan man säga.
 
Samma kväll vankades det Kaktusgala. Så vi gjorde oss i ordning och därefter kom detta härliga gäng över för vin och förfest.
 
Såhär gulliga var jag och Astrid kvällen till ära.
 
Och såhär såg vi ut i samlad trupp. Peppiga, lite salongs och allmänt söta precis innan vi skulle dra oss mot galan. Dit kameran inte fick hänga med, men kul var det ändå.
 
Merparten av december ägnades såklart åt att skriva c-uppsats. Mestadels hemifrån och på varsitt håll, så då kunde man unna sig sconesfrukost och sovmorgon om man ville det. 
 
Det blev mörkt väldigt fort om dagarna och ljusslingan vid tavelhyllan var i princip tänd dagen om. 
 
I mitten av december fotade jag min första konsert. Hade aldrig fotat konsert förut, så var måttligt nervös. Bilderna skulle dessutom användas i en av tidningarna här dagen därpå. 
 
Försökte mig på den där fjärrutlösare i mobilen-funktionen på kameran. Lagom trixigt och ur fokus kan det vara när man kör helmanuellt vintageobjektiv. 
 
Ludde hade varit borta på Gran Canaria under halva december. Han kom hem igen lagom till min födelsedag och överraskade mig världens finaste present. 
 
Den finaste te-kannan jag någonsin sett. Från Trogen sitt ursprung-släppet av Arabia. Nu står den fint i vår nya hylla här hemma i lägenheten och förgyller vardagsrummet. 
 
Men det allra bästa med månaden var såklart att han här kom hem igen efter två veckors saknad. Och att mitt objektiv (som bröts av från kamerahuset i november) äntligen kom tillbaka igen. Efter en tur till England var det som nytt och det firades såklart med en fotorunda. Ungefär såhär såg ett december under 2017 ut för min del. 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback