Roadtrips, sushi och helgkollektiv.

2017-10-08 / 11:55:00
En helt vanlig dag0 kommentarer
En fredag framåt slutet på augusti satte vi oss i bilen direkt på morgonen. Vi skulle nämligen på roadtrip. 
 
I vanlig ordning var jag världssämst på att dokumentera mellanspåren. Men vårt första stopp var i alla fall Göteborg. Där vi hälsade på på GAFFA-kontoret, fikade medtagna vaniljbullar och rotade genom skivberget som växt sig gigantiskt sedan mina praktikveckor. Sedan vinkade vi hejdå till redaktionen och begav oss ut på stan. Såhär fint var det när solen började gå ner. 
 
Och när vi hade strosat genom det vi alltid besöker när vi är på Bästkusten; Båda Bengans-butikerna. Efter några vinylfynd begav vi oss vidare i jakt på något att fylla våra kurrande magar med. 
 
Valet föll på sushi. Som vi tog med oss och satte oss i gräset, framför vattnet för att äta medan solen höll på att gå ner. Tror detta var en av de sista varma sommarkvällarna för i år, faktiskt. Perfekt tajmat av oss. 
 
Finaste sushisällskapet. <3 
 
På kvällen rullade vi vidare ner mot Halmstad. Där vi plötsligt tillhörde detta kollektivet på lördagsmorgonen. 
 
Main thing med hela vår roadtrip var nämligen att hälsa på Jonas och Stina som blivit med radhus. Efter frukost och en runda på stan bestämde vi oss för att kolla in kvarteret. 
 
Där man kunde vika av ner till ett litet skogsparti som mynnade ut i sand. 
 
Som till slut ledde ner till havet. Och jag var både exalterad och extremt avundsjuk över detta. Kan det bli lyxigare än strandpromenad minuten hemifrån? 
 
När vi kom tillbaka hem tog vi en powernap. Men vi var på benen direkt igen när Stina korkade upp en flaska rött och Jonas skulle tända grillen. 
 
Sen glömde jag såklart bort kameran igen. Men denna bilden får helt enkelt avsluta vårt lilla besök hemma hos min brorsa + sambo. För på söndagsförmiddagen rörde vi oss tillbaka mot Östkusten igen.