En första dag i London.

2017-07-21 / 17:29:24
 
Sista onsdagen i juni hoppade jag och Sara på ett plan på Kastrup. Och några timmar senare var vi plötsligt här - i ett grått men sprudlande London. Tänkte att vi skulle kolla hur vår första dag såg ut.
 
 
Efter att ha lämnat av väskorna på vårt hotellrum var vårt första mission att käka lunch. Vi hamnade på The Diner som jag läst om i Michelles blogg. Åt världens spiciest vegan burger och french fries. 
 
 
Och när världens mest välbehövliga lunch var avklarad gav vi oss direkt på det vi tänkt ägna dag ett åt; Turistandet. Alltså, kolla min glädje över att äntligen komma till London. 
 
 
Här var det verkligen no shame när vi trängdes med skolklasser, asiatiska turister och Londonbor med kamerorna i högsta hugg. 
 
 
Efter första turistmomentet av typ tusen till promenerade vi vidare bortåt. 
 
 
Så fint med kontrasterna att promenera i ett gråmulet London, intill beigebrunt vatten och plötsligt hitta världens färggladaste strandbar. 
 
 
Syns ju knappt på Sara att vi promenerat över en mil här. 
 
 
Längre blev det när vi sedan knatade vidare bort mot Big Ben såklart. 
 
 
Och spanade ut över Themsen som matchade Saras jacka såklart.
 
 
Och det var värt precis allt promenerande när man kom förbi såna här fina delar av stan.
 
 
Och man fick lov att vika av in på italienskt café och käka mastig chocolate cake. 
 
 
För att sedan fortsätta vandringen förbi sådana här idylliska London-drömmar. Vidare mot tunnelbanan och bort mot vår första etapp på Oxford Street där vi spenderade resten av vår första dag. Sedan åkte vi hem till hotellet och sov ut. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback