En första dag i London.

2017-07-21 / 17:29:24
En helt vanlig dag0 kommentarer
 
Sista onsdagen i juni hoppade jag och Sara på ett plan på Kastrup. Och några timmar senare var vi plötsligt här - i ett grått men sprudlande London. Tänkte att vi skulle kolla hur vår första dag såg ut.
 
 
Efter att ha lämnat av väskorna på vårt hotellrum var vårt första mission att käka lunch. Vi hamnade på The Diner som jag läst om i Michelles blogg. Åt världens spiciest vegan burger och french fries. 
 
 
Och när världens mest välbehövliga lunch var avklarad gav vi oss direkt på det vi tänkt ägna dag ett åt; Turistandet. Alltså, kolla min glädje över att äntligen komma till London. 
 
 
Här var det verkligen no shame när vi trängdes med skolklasser, asiatiska turister och Londonbor med kamerorna i högsta hugg. 
 
 
Efter första turistmomentet av typ tusen till promenerade vi vidare bortåt. 
 
 
Så fint med kontrasterna att promenera i ett gråmulet London, intill beigebrunt vatten och plötsligt hitta världens färggladaste strandbar. 
 
 
Syns ju knappt på Sara att vi promenerat över en mil här. 
 
 
Längre blev det när vi sedan knatade vidare bort mot Big Ben såklart. 
 
 
Och spanade ut över Themsen som matchade Saras jacka såklart.
 
 
Och det var värt precis allt promenerande när man kom förbi såna här fina delar av stan.
 
 
Och man fick lov att vika av in på italienskt café och käka mastig chocolate cake. 
 
 
För att sedan fortsätta vandringen förbi sådana här idylliska London-drömmar. Vidare mot tunnelbanan och bort mot vår första etapp på Oxford Street där vi spenderade resten av vår första dag. Sedan åkte vi hem till hotellet och sov ut. 

Sånt som hänt sedan sist.

2017-07-11 / 22:27:24
En helt vanlig dag0 kommentarer
Oj, men gud. Juni har bara swishat förbi och nu är det plötsligt juli. Känns som om att jag har gjort så himla mycket, men varit desto sämre på att visa vad jag hittat på. 
 
Åkte hem till Skåne en helg och gick långpromenader, fikade massvis och bara tog det lugnt. Också åkte vi och köpte buskar till mamma en kväll. Titta så glad hon var då, i sitt naturliga esse i princip. 
 
Drack vin tillsammans med dessa sköna bönor och drog sedan vidare ut och drack öl en fredag i slutet av maj.
 
Invigde min nya rosa mockakjol och var på topphumör som alltid när man hänger med Astrid.
 
Åt årets första kulglass en söndag i maj med. Fast det har jag redan skrivit om, men ville visa denna bilden ändå för att Astrid ser så himla exalterad ut. 
 
Flyttstädade i Luddes lägenhet och råkade smälla en kylskåpshylla rakt på näsan. Kände mig som en tuff utmanare i G5-spelet på Blip (ni som fattar vad jag menar är guld). 
 
För vi inveg juni med att bli sommarsambos. Detta firades med nachos på balkongen när allt var hemkånkat till min lägenhet.
 
Och några dagar senare firade vi sommarlov genom att äta kikärtscurry ute på balkongen också.
 
En annan dag i början av juni gick jag och han här och köpte ett citrusträd. 
 
Och på kvällen satt vi ute på balkongen tills det blev sent, drack rödvin och spelade kort.
 
Satt hemma i sängen och läste bort en hel dag häromveckan med. Åt egenbakade grahamsfrallor med brie och vegetarisk pepperoni och hade noll ångest över att en hel dag med sol bara rann förbi. 
 
Gick och såg First Aid Kit en regnig fredagskväll när de spelade i Borgholms Slottsruin. Lagom mysigt.
 
Också har jag ätit sushi i kvällsolen tillsammans med min favoritperson.
 
Åkte hem till Skåne en sväng runt midsommar och åt middag i stan för att fira Amandas födelsedag lite i efterskott. Drack syrlig proseccoblandning som fördrink och pratade minnen, Glee och pojkar i flera timmar.
 
Emma var såklart också med. Hej från två glada tjejer.
 
Också åt jag en så himla god tryffelpasta och drack rödvin till. 
 
Några dagar senare hade jag klipptid och blev fin i håret inför min och Saras London-resa. Världens bästa vardagslyx det där med frisörbesök. Och det var ungefär allt jag förevigat med mobilen sedan sist.