Glimtar ur mitt januari.

2017-02-11 / 23:10:43
Alltså, kära himla jävla någon. Vad hände med tiden egentligen? Plötsligt är det mitt i februari. Och jag har inte skrivit någonting här. Har desto mer berättat genom mobilkameran i alla fall. Om mitt januari till exempel.
 
 
Som började i Kalmar. Där jag landade igen efter några veckors julledighet hemma i Skåne och hos Ludde i Tossis. Första lördagen tillbaka blev det ost och vin hemma hos Astrid. För att både fira hennes födelsedag i efterskott och ha liten avskedsfest innan hon åkte till Stockholm på praktik. 
 
 
 
Tog sovmorgon varje morgon och åt såna här mysfrullisar hemma i sängen. 
 
 
 
Och utanför var det snöigt och så halt att jag halvt om halvt slog ihjäl mig så fort jag gick utomhus. 
 
 
 
En söndagskväll kom han här äntligen tillbaka igen. Och jag hade haft sånt abstinens att jag tvingade honom att låta mig fylla i mustasch och ögonbryn. Precis lika fin ändå. 
 
 
 
Fick pannkakor på sängen till frukost i sann fredagsanda. Blir verkligen så himla bortskämd. 
 
 
 
Dagen efter gjorde vi oumph-burgare, såg på Grand Budapest Hotel, gosade ner oss i sängen och drack varm choklad. Grät lite gjorde jag med. För dagen efter åkte jag till Halmstad för att ha praktik. 
 
 
 
Fast själva praktikplatsen låg i Göteborg. Där jag blev bortskämd med skrivbord med såhär fin utsikt om eftermiddagarna. Himla inspirerande när man sitter och skriver hela dagarna. 
 
 
 
Har alltså suttit på GAFFAs redaktion och knåpat på musiknyheter under januari. En fredag var jag själv på kontoret, spelade hög musik och dansade omkring i rött läppstift. Hade sån himla fredagsfeeling när det var dags att bege sig för dagen. 
 
 
 
Han här kom till Göteborg samma eftermiddag. Vi strosade i skivaffärer, åt middag och tog tåget hem till Halmstad tillsammans. Sedan stannade han hela helgen, så att vi hade tid för La La Land på bio, rödvin, sushi och massa pussar. Hemskt vad man saknar en person när man plötsligt bor i olika städer. 


 
En måndagseftermiddag mötte jag upp Sara på Le Pain Francais. Vi har pratat på nätet i flera år, men hade aldrig träffats på riktigt. Så nu var det dags. Åt getostsallad, drack kaffe och pratade om Nic Schröder, datorvirus och allt annat här i livet i flera timmar.  


 
Har dessutom lagt en halv förmögenhet på vinyler. Så himla farligt när Göteborg har två helt magnifika skivbutiker man kan strosa runt i efter jobbet. Avslutade månaden med att köpa ännu en skiva. Och att fullända min Jonathan Johansson-samling. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback