Ett par bilder från en lördag och söndag.

2017-04-24 / 13:56:08
Hej från Luddes badrum i lördags. Låt oss kika på några bilder jag knäppt från helgen! 
 
Vi åt så sen lunch i lördags (eftersom plugg, plugg och lite mer plugg) och körde därför på en lättare middag. Mozzarella med tomat och pesto. Ändå lördagslyx!
 
Hade detta weirdo tvärsöver bordet. 
 
Efter maten promenerade vi ner mot stan för att gå på Kality. Teaterföreställningen Martin Schibbye baserat på frihetsberövade journalisters historier. Fast under den fick man inte fota. Men den var himla gripande. Och när vi kom hem var himlen såhär fin utanför fönstret. 
 
Också blev det söndag. Som inte alls var så särskilt spännande, eftersom att jag mest satt med näsan i ekonomiböcker och skrev anteckningar. Men på kvällen gjorde vi potatis- och purjolökssoppa. 
 
Lyllos mig som alltid får ha såhär gulligt middagssällskap. 
 
Detta har varit typ standardsyn här under helgen. Med ny kamera kommer galet fotointresse och att cirka allting blir fotokompatibelt. 
 
Annars såg i princip hela min söndag ut såhär. Bara årsredovisningintroduktion, anteckningar och annat tråk inför fredagens ekonomitenta. Snark, vad jag inte vill läsa något mer om aktiebolagslagar, resultaträkningar eller civillagstiftning något mer nu. 
 
Enda plusset är att jag blev popquizzad av han här, när jag tröttnade på att läsa och började slösurfa istället. Och att vi sedan åt kladdkaka, drack te och gick igenom halva Tradera resten av söndagskvällen istället.

Nu ska vi äta sopprester och jag ska trycka ner fejset i ekonomiboken igen. Rädda mig. Tack och hej från denna helgen! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback