Mina drömskivor.

2016-09-10 / 22:08:00
 
Jag köpte min första vinylskiva sommaren 2010. Då var jag femton, avgudade Timo Räisänen och var mest ute efter att ha The Anatomy Of Timo Räisänen på alla möjliga format. Jag hade ingen skivspelare (vilket jag visserligen fortfarande inte har) vilket gjorde att mitt lilla samlande slutade rätt så fort igen. Men jag har ändå fortsatt att drömma om att lyckas samla på mig alla mina favoritplattor i vinylform. 
 
 
 
Är så himla inspirerad till att äntligen ta tag i den där samlingen med drömskivorna nu. De senaste veckorna har två av mina bästa plattor (och två av mina bästa män) tagit plats i denna. Men det finns fortfarande en hel lista till över skivor jag vill addera. Här är några av de:  
 
 
 
Såklart ska två av mina favoritbritter få lov att vara med på ett hörn. Behöver nog ingen mer beskrivning än att detta är två av de jag lyssnar mest på. Och förstås att det är två fantastiska skivor. 
 
 
 
Ingen samling utan ett par gamla klassiker. Har det senaste året rotat genom alldeles för många dammiga skivbackar på diverse loppisar i hopp om att hitta Rumours. Också är jag himla sugen på Bruces mest ikoniska platta dessutom. 
 
 
 
The Kooks är ju mina all time-faves och Junk Of The Heart är bästa plattan. Vill såklart samla allt med dessa herrarna, men denna är absolut först ut. Och Days Are Gone känns bara som en ultimat skiva för en knastrig vinyl. 
 
 
 
Sist men inte minst två plattor av Sondre Lerche. Bootlegs helt enkelt för att live-versionerna av hans låtar är fantastiska (åh, vad jag vill se denna människan live!) Och självbetitlade plattan för att det är hans bästa enligt mig. 
 
Och det här var inte ens en tredjedel av den lista jag har i telefonen. Men resten tar vi en annan gång! 

Kommentarer
Postat av: Rebecca

haim har också små ep:s som de släppte innan de släppte deras album, de är så himla fina de skivorna, finns här. https://www.amazon.co.uk/Forever-12-VINYL-Haim/dp/B00JSVIYI2/ref=sr_1_12?ie=UTF8&qid=1474894505&sr=8-12&keywords=haim

Svar: Åh, tack så mycket för tipset! Måste kika på detta! ☺️✨
Josefi

2016-09-26 @ 14:55:29
URL: http://spaceherosuits.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback