9 saker jag ser fram emot just nu.

2016-09-27 / 21:06:00
Snart, snart, snart är kursen vi läser just nu äntligen över. Att sända nyhetsradio är kul, men jag har aldrig varit så himla trött förut som jag är efter alla dessa heldagarna på redaktionen. När redaktionstimmarna känns alldeles för slöa drömmer jag mig istället bort till allt detta.  
 
 
1. Att ha all tid i världen till att läsa böcker igen, äta långa frukostar i sängen och streckkolla serier i pyjamas en hel dag.
 
2. White Lies live på Debaser Medis i oktober. Ser så fram emot att få stå i det där publikhavet. Med en gullig en som sällskap dessutom. 
 
3. Att gömma sig för höstrusket på caféer. Dricka chailatte och prata i timmar med fina vänner, medan man kollar ut på träden som skiftar i oranget och gult.  
 
 
4. Nästa helg, när jag åker hem till Skåne. Längtar efter födelsedagsfika för storasyster och de där loppisarna. 
 
5. Första advent. Längtar ändå en hel del tills man kan börja julpynta, dricka julmust och äta skumtomtar. Ser fram emot mysiga stunder med lussekattsfika, tända adventsljus och julmusik hemma i lägenheten. 
 
 
6. The 1975 i Stockholm i februari. Grät en skvätt när jag fick biljetter i fredags. Tänk att jag äntligen ska få se de live!? 
 
7. Min födelsedag. Har planerat födelsedagsfest i huvudet sedan jag fyllde år förra året. Hoppas att allt går att få i lås, åtminstone någorlunda!
 
 
8. Tom Odell i Köpenhamn, SÅKLART. Min ultimata himla musikercrush. Och den som jag tycker sätter fingret allra bäst på alla känslor man känner när man är olyckligt kär. Åååh, vad jag kommer att gråta i publiken. Mest av ren glädje dock. 
 
9. Att få se Timo sjunga Ted tillsammans med Göteborgssymfonikerna i december. Timo kommer ju alltid att vara en av mina favoriter och att få se den maffiga turnéavslutningen tillsammans med min kära mami kommer bli så fint.  
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Anonym

Alltså, längtar till jul jag också, så himla mysigt!

2016-09-27 @ 21:25:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback