Oldies but still goldies.

2016-10-05 / 16:03:00
Satt uppe till alldeles för sent inatt och plockade ut bilder att framkalla till mammas väldigt försenade morsdagspresent. Hittade så himla mycket godbitar så jag bara känner mig tvungen att visa upp lite. 
 
 
 
Vi hoppar direkt tillbaka till 2011. För fem år sedan såg jag och lillasyster ut såhär. Sjukt exalterade på parkeringen till Liseberg. Helt knäppt att tänka på att jag haft det där håret, så långt, lockigt och guldblont. Och Joelle, så himla nuttig och liten. 
 
 
 
Påtal om håret och Liseberg och allt det där. Var ju lite av en sommartradition ett par år att dra till Göteborg och åka massa karuseller varje sommar. 2010 rockade jag snedlugg och rosetter tillsammans med Marielle. Still; Det där håret alltså. Vad hände egentligen sen?
 
 
 
Hittade denna bilden också. Inte alls lika mycket av en oldie, men ändå. Från när jag och Christina var på Vintagemässan i Malmö förra våren. Ser så liten och förvirrad ut. Och jämfört med bilden före kan detta håret vara bland det sorgligaste jag sett.
 
 
 
Väldigt, väldigt, väldigt mycket längre bak i tiden var jag såhär liten och gullig. Tycker denna bilden är så gosig. Jag och min fina gammelmorfar. Enda morföräldern jag fick växa upp att lära känna.
 
 
 
Alltså charmsyskonen. Finns en hel drös såna här bilder på alla systrarna Jönsson från julen 2009. Här är mina gulliga systrar. Känns ändå lite som startskottet för mina och Joelles numera traditionella julkollage
 
 
 
2012 var jag brunett och hade fortfarande ett burr till frisyr. På tiden när jag fortfarande hade glasögon hela dagarna dessutom. Såhär sitter förresten Berne allt som oftast där hemma. Han älskar att sitta som vi andra i familjen i husets olika soffor (och att trampa folk på tårna). 
 
 
 
Vi avslutar med en bild på mina kära mami. Från första kvällen i min första egna lägenhet. Efter en hel dags bilresa upp till Värmland och vi firade kvällen med att äta allt gott vi kunde hitta i affären. Mamma i sitt esse med chips i handen. Känns så himla avlägset, men samtidigt som igår. Fint det här med att kolla tillbaka på gamla bilder och drömma sig bort en stund. 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback