En lördag i Skåne.

2016-10-17 / 18:16:55
Var ju hemma i Skåne och hängde hela förra helgen. Hade med mig Ludde hem denna gången och vi hade en rätt fullsmockad lördag. Då var det nämligen Joannas födelsedag och hon hade bjudit oss och resten av familjen på fölsefika. Tänkte att vi kunde kika på lite bilder. 
 
 

Vi tänkte att perfekta födelsedagspresenten ändå vore nog grönt att ha i fönstret. Så vi köpte en fikus och döpte honom till Elof. Och eftersom att jag är den mest tursamma människan på denna planeten lyckades jag såklart tappa honom i marken. Precis efter att vi kommit utanför dörren, på väg till bilen, säger det krasch. Kunde inte göra annat än att skratta åt allting för vi hade snackat om exakt detta scenariot och att det nog skulle hända kvällen innnan. Rädda Elof, död eller levande, ungefär.

 
 
Ludde fick kolla läget med stackaren och sätta fast födelsedagsrosetten igen. Lite mer karaktär fick den i alla fall med sin sneda uppenbarelse och ett par blödande små grenar. Sis blev glad åtminstone, vilket var cirka viktigast ändå!
 
 
 
Det var helt galet hur mycket fika där var. Vegansk tårta på sockerkaksbotten, med egengjord hallonmouse, limecurd och päron som fått gojsa till sig i någon slags lag ovanpå till exempel. Galet gott. 
 
 
 
Fint dukat var det också, med små piffiga detaljer överallt och fint porslin. 
 
 
 
Joelle och Toni var också där. Gosisarna! 
 
 
 
Och här satt vi och fikade i ett par timmar. Åt alldeles för många veganska chocolate chip cookies och pratade om creepy människor, nätbrynjor och annat märkligt. När resten av familjen åkte hem stannade jag och Ludde i stan. Hamnade på en hotellbar där vi drack öl med Joanna, Richard och Marika och sedan gick vi på 3D-bio. Fin lördag det där! 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback