Den där listan om lite allt möjligt.

2016-10-17 / 17:39:54

1. Har du något smeknamn?

Fi av familjen och ett gäng vänner, Jose/José hos Jenny, Ann och Anna. Men egentligen mest bara Josefi nuförtiden, skulle jag tro.

 
2. Har du något konstigt du alltid behöver göra?

Jag tar alltid av mig glasögonen innan jag ska gå in i ett badrum där det finns någon form av spegel. Vet inte riktigt varför, men tycker oftast inte om att se mig själv i glasögon längre. 


3. Andra måsten?

Att jag alltid vill sova på samma sida av sängen när L är hos mig. Att någon annan alltid får gå in först på ett ställe om jag är i ett större sällskap. Att jag alltid rättar till alla grejer på bordet om någon annan dukar hemma hos mig. 


4. Några lyxvanor?

Lyxvanor, vad är det ens? Jag tycker typ att det är lyxigt att köpa Pauluns granola när jag är och handlar eller att unna mig själv kläder som inte är från H&M. 

 

 

5. När ingen ser, vad gör du då?
Sittdansar framför datorn, tar fula grimas-bilder i Photobooth och sånt kul.


6. Vad stör du dig på hos andra?

När folk helt uppenbart inte lyssnar på det man har att säga. Typ att sitta i en grupp med människor, också pratar en person om något och alla lyssnar, sen börjar man själv prata om något och ser att folk aktivt väljer att ignorera det man har att säga. Förstår inte ens det sättet. 


7. Vad gör dig ledsen?

Att vara helt maktlös i situationer. Typ när någon man tycker om mår dåligt, men man inte kan göra någonting åt det. 


8. Vilken sida av sängen sover du på?

Om sängen står mot en vägg så ligger jag alltid på sidan som står ut mot rummet. Annars sidan som är närmast till dörren i rummet. 

 

 

9. Vad gillar du för filmer?
Skiftar lite mellan stenseriösa draman/alldeles för cheesy romcoms/totally messed up komedier. Också är jag en sucker för high school-filmer. 


10. Gråter du ofta?

FÖR ofta. Jag är en crying kind of person. Gråter när jag är glad, när jag är ledsen, när jag är arg, när jag är stressad, när jag inte förstår någonting, i princip alltid alltså. 


11. Har du något som du ofta säger åt andra att göra men aldrig gör det själv?

Hahah, att ta det lugnt. Standard grej för mig att säga när någon har chans till att få panik. Medan jag själv ALDRIG tar det lugnt när panikartade situationer börjar krypa fram.


12. Vad sjunger du när du står i duschen?

Låtarna jag lyssnar allra mest på just då och som alltid sitter som klister på hjärnan. 

 

 

13. Vad önskar du dig mest just nu?
Att jag ska få fortsätta vara så glad som jag är om dagarna just nu.

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback