Brakbrunch och en födelsedag.

2016-10-04 / 13:56:00
 
I lördags dukades det fram brakbrunch och hela lägenheten doftade våfflor.  
 
 
 
För finaste Jempa kom med tåget på förmiddagen för att bo hos mig över helgen. Vi hade inte setts sedan hennes dagsfest och hade väldigt mycket att ta igen. Både himla Instagram-vänligt OCH gott med brunch. Och bra för att snacka om allt som hänt sedan sommaren! 
 
 
 
Lite brunch, en höstpromenad och lite stödvila på soffan senare var klockan plötsligt väldigt mycket mer. Vi gjorde oss i ordning, målade läpparna i knalliga färger och bjöd hem ett knippe bra människor på förfest hos mig. Drack Prosecco och gick hemifrån alldeles försent. Men glömde såklart att fota alltihopa. 
 
 
 
Sen drog vi oss ner mot stan. Mot Sjukan närmare bestämt där vi skulle på födelsedagsfest. Sedan skålade vi i öl, gav bort Delicato-bollar i present och tog x antal spegelselfies på toaletterna. 
 
 
 
Astrid var också där, vilket förtjänade att förevigas med ännu en spegelselfie. Resten av kvällen dansade vi till Kent, drack mer öl och drog vidare på efterfest innan vi promenerade hemåt genom ösregnet mitt i natten. 
 
 
 
Också blev det plötsligt söndag. Då gjorde vi oss i ordning och traskade genom fallande höstlöv för att äta lunch. 
 
 
 
På Ikea såklart. Bland alla hundratals barnfamiljer som tampades om restaurangplatserna under söndagsrushen. 
 
 
 
Jag åt spätta med remouladsås och Jempa tog en klassisk köttbullstallrik. 
 
 
 
Sedan tog vi en snabbtur genom växtavdelningen. Jag adopterade ett nytillskott till lilla växtfamiljen där hemma också promenerade vi hemåt igen. 
 
 
 
Följde Jempa ner till stan vid två och vinkade av henne vid tåget. Hade fortfarande lite våffelsmet kvar i kylen efter brunchen dagen innan, så gräddade våfflor till middag en stund efter att jag kommit hem igen. 
 
 
 
Sedan blev det kväll, jag bakade jordnötskladdkaka och försökte duka upp det lite mysigt där hemma. 
 
 
 
Och sen kom han här fina hem till mig. Det var hans födelsedag, så han fick kaka på sängen och presenter. Finns helt klart sämre sätt att avsluta en helg på. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback