Sommarlistan.

2016-07-30 / 17:17:00

Deppigaste tanken just nu är den om att sommaren snart är slut. Strax är juli förbi och sedan kommer augusti att rulla på i rekordfart. För att inte bli alltför ledsen tycker jag att vi kör en sommarlista och tittar på hur fin sommaren varit hittills. 

 

 

 
 

Hur såg dina planer ut för sommaren?

Det enda jag egentligen hade planerat för sommaren var att åka på Bråvalla och att se Beyoncé i Stockholm. Men det har ju blivit så mycket mer utöver det också. En tur till Göteborg för att se Bruce Springsteen, massa häng med fina vänner, en längre Stockholmsvisit, och annat kul. Och det är ju fortfarande ett uns sommar kvar och då kan det nog hända mycket mer. Plus att slutet på augusti bjuder på två veckor som fadder till alla nya nollor!

 

Vad gjorde du på midsommar?

I år firade jag hemma med mamma och mina bröder. Joelle jobbade, mina två äldre syskon firade på andra håll och vi skulle dessutom se Bruce Springsteen dagen efter. Så ingenting jättemärkvärdigt i år! 

 

 

 

Vad har du sett mest fram emot i sommar?

Alla konserter och små äventyr. Att få åka på Bråvalla var någonting jag peppade mycket inför. Framåt slutet av första året i Kalmar såg jag också fram emot att bara få åka hem, kunna sitta ute i solen och plöja böcker, sörpla iskall jordgubbssaft, inte behöva tänka på något alls, såna småsaker man inte hinner med annars. Och att få äta massvis av kulglass (vilket jag verkligen har gjort!)

 

Vad saknar du i sommarplanerna?

En resa utomlands. Barcelona förra året kändes så lyxigt, för någon som så gärna vill se världen, men inte har det gjort det värst mycket alls ändå på sina snart tjugotvå år. Det och kanske ett besök på något nöjesfält. Hade velat äta sockervadd, åka pirriga berg-och-dalbanor och spela på lyckohjul. Känns så somrigt!

 

 

Vilken är din bästa sommarfrukost?

Färska frallor med gott pålägg!

 

Bästa sommarlåten?

Veronica Maggio - Play och sen repeat

 

 

Ska du åka på någon festival i sommar?

Blev ju en repris på Bråvalla. Också blir det en liten sväng till Hx i Helsingborg nästa helg och sedan Malmöfestivalen helgen därpå. Om de två gills, det vill säga!

 

Vad vill du helst grilla?

Halloumi, mammas egengjorda hamburgare och majskolvar!

 

 

Vad dricker du i sommar?

Fanta och rosé, flädersaft och iskallt bubbelvatten. 

 

 

Vilket är ditt favoritplagg för sommaren?

Min svarta lilla playsuit. Perfekt att bara dra på sig när man är lite lat, perfekt för jobbet och bara allmänt bra plagg!

 

Bästa parken?

Hänger inte så mycket i parker egentligen. Men Vitabergsparken var så himla mysig att picknicka i förra sommaren. Önskar att jag hade haft mer tid till att hänga i Stockholm denna sommaren. 

 

 

Bästa badstället?

Åh, svårt. Badar så sällan ju. Är egentligen en badkruka, men tycker ändå om att bada. Minns att jag älskade stränderna i Gränna och Åhus som liten. Vore ju så nostalgiskt att få bada på någon av de igen! Också var ju stranden i Svarte så himla gullig. 

 

Vad hoppas du på till nästa sommar?

Mer festival (Glastonbury vore ju drömmen!), en resa till något fint ställe utomlands, kanske en roadtrip genom Sverige och att jag har ett roligare sommarjobb som hjälper mig någonstans i framtiden! Men sen får vi se vad som händer. Det är ju ändå en hel sommar bort!

 

 

Kommentarer
Postat av: Sarah

Ja önskar de va sommar året om :)

2016-07-30 @ 18:56:27
URL: http://CheerSarah.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback