Fredag och lördag på Bråvalla.

2016-07-09 / 16:42:00
 
Fredagen inleddes med regn, så det var bara att hoppa i regnjackorna igen. Med gummistövlar på fötterna knatade delar av campet bort mot området för att se Kodjo Akolor köra stand-up. Skrattade så att magen gjorde ont innan vi gick tillbaka till campingen igen.
 
 
 
Till sist kikade solen fram och man kunde gå utan regnjacka åtminstone. Vi satte oss utanför tälten och hängde en stund. Peppade inför konsert, drack öl och studsade sedan bort mot området. Dansade i solen tillsammans med Elin till Lukas Graham. En av de bästa konserterna på hela Bråvalla. Hade så himla kul. 
 
 
 
Efter Lukas Graham var det dags för The Sounds. Som var så himla bra och Maja var lika kick-ass som vanligt.
 
 
 
Tillbaka i campet försökte vi måla Marina And The Diamonds-hjärtan på varandras kinder. Men Elin ritade alldeles för stora hjärtan och mina såg ut som obskyra klumpar. Efter x antal skrattattacker fick Rebecca rycka in och rädda situationen. 
 
 
 
Också dracks det solvarmt rosévin i prickiga pappersmuggar. 
 
 
 
Resten av kvällen spenderades i campet. Med avstickare för Miike Snow innan det till sist var dags för nattens bästa; Bastille. 
 
 
 
Sista dagen, som var en lördag, regnade det igen. Men vi gick till området och såg Icona Pop och direkt därefter Den Svenska Björnstammen ändå. 
 
 
 
Och köade i en halv evighet för detta goda. Irländska fish and chips med flingsalt på. 
 
 
 
Sedan hängde vi i campet. Hörde Wiz Khalifa på avstånd, drack vitt vin blandat med saft och laddade inför kvällen. Sedan tog jag mig tillbaka bort till området och såg på Veronica Maggio. Skrek mig hes och dansade som om att det inte fanns någon morgondag. 
 
 
 
Och det var min sista spelning för detta året. När klockan närmade sig tolv ramlade jag tillbaka till mitt tält. Gick och lade mig i hundra lager kläder, kurade ihop mig till en boll i det iskalla tältet och somnade för sista gången. För tidigt på söndagsmorgonen var det dags att packa ihop och åka hemåt för den här gången. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback