Spending all my christmas with you.

2016-12-25 / 12:06:19
Igår var det ju julafton. Jag hoppade i min nya hängselklänning från Topshop, prickiga strumpbyxor och kladdade på lite rött läppstift dagen till ära. 
 
 
I år var Joanna och Richard också med och firade. Precis innan Kalle Anka fikade vi mjuk pepparkaka, glöggbrownie och annat gottigt. 
 
 
Joanna och Jonas var gulliga. 
 
 
Och en liten stund efter Kalle var det dags för julbord. Hela himla bästa familjen på bild. Alltid någon (inga namn nämnda) som ska blinka på alla bilder. Men vi är gulliga ändå.
 
 
Hade tänkt att det skulle vara så tråkigt med julbord när man var veggie, men herre vad fel jag hade. Quornskinka och quornbullar är ju hundra gånger godare än det gamla vanliga. 
 
 
Också tog vi såklart numera standard-syskonbilder vid fönstret. Ingen blinkade detta året i alla fall!
 
 
Och i år fick dessutom bästa lillebrorsan vara med. Så himla bortskämd med tre som klappar samtidigt, fast det är ju ändå bara julafton en gång om året så. 
 
 
Och efter matkoma och annat häng var det dags att sätta sig vid granen och öppna klappar. Sen glömde jag visst bort att fotografera mer. 
 
 
Förutom med Photobooth då, såklart. Jag och Joelle satte Doppa som fan på repeat ännu ett år och fixade charmigaste traditionella kollaget. Tjugohundrasexton levererade absoluta den bästa julen på väldigt länge! 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback