Den senaste veckan.

2016-12-20 / 17:50:34
Vinkade hejdå till Ludde vid flyget för en stund sedan. Så himla knäppt och jobbigt hur mycket man kan sakna någon på så kort tid. Men tio dagar borde gå fort. För det har den senaste veckan gjort. Och den har sett ut lite såhär:
 
I onsdags var det min födelsedag. Och jag väcktes med födelsedagssång och frukost på sängen av bästa killen. 
 
 
Nytänk med scrambled pancakes. Världens lyx med pannkakor med sirap på i sängen. Plus att jag fick gulligaste presenterna av han jag tycker om. I Like It When You Sleep, For You Are So Beautiful Yet So Unaware Of It på vinyl och Muminmuggen med Mymlans mamma på. 
 
 
Var ledig från skolan dessutom och fick hänga med (och pussa på) han här hela himla dagen. Vi gick till Ikea och åt lunch och kikade i affärer. 
 
 
Och på kvällen drog vi ner på stan, mötte upp ett knippe bra människor och åt på Pinchos. Sedan drack vi öl, gick hem och kollade på JJ i Musikhjälpen, åt saffranskola och drack te som jag också fått i present. 
 
 
I fredags åkte jag och Ludde hem. Blev bjuden på mysfrulle på café innan vi hoppade på tåget mot Skåne. På lördagen åkte vi hem till Jenny i Helsingborg och hjälpte henne klä julgranen. 
 
 
Och gosade med kisarna såklart. Plus drack öl och åt lussekatter. 
 
 
Också blev det söndag. Jag och L åkte till Malmö, kollade på vinyler, åt så mycket sushi att det hade räckt för en hel familj och drack öl i väntan på kvällen. 
 
 
Sen var det dags för Ludde att inkassera sin julklapp. Nämligen Jonathan Johansson live på KB. Så himla bra spelning och så himla bra dag i Malmö överhuvudtaget. 
 
Igår åkte vi till Ullared och tampades med alla köpgalna människor som absolut inte hade fått använda sig av kundvagnar om man behövt ta körkort för det. Fast därifrån har jag inga bilder. Men det var värt att nämna ändå i alla fall! Det var nästa en hel vecka det. 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback