As I'm slowly going out of my head.

2016-04-26 / 23:04:40
En helt vanlig dag2 kommentarer
foto: astrid zainea
 
Det är när hela världen plötsligt börjar krackelera som man inser vilka levande klippor man har nära. Det är då man börjar förstå att man kanske brukar ta det för givet. Eller att man kanske aldrig riktigt reflekterar över det. Kanske förstår man inte. Kanske förstår man inte varför man någonsin skulle vara värd allt det där. Men sedan rasar allt likt ett korthus. Och man kanske fortfarande inte förstår. Men man vet att de alltid finns där. Och man vet att utan deras stöd hade man inte orkat en enda sekund. 

En regnig fredag med cheesecake och rödvin.

2016-04-18 / 12:32:43
En helt vanlig dag0 kommentarer
 
Kom tillbaka till Kalmar igen i torsdags efter en vecka på språng. Mestadels av tiden spenderade jag på hemmaplan i Skåne. Tog tåget till Lund på fredagen för att strosa runt i Lund tillsammans med fina Rebecca. Det var ett tag sedan vi sågs sist så vi hade en del att catcha up om. Medan regnet smattrade utanför tog vi skydd i second hand-affärer, kikade på gamla kläder och LP-skivor innan vi åkte hem till Rebecca för att äta middag. Stannade där tills mitt i natten, drack rödvin, åt cheesecake och citronsorbet och pratade om allt mellan himmel och jord. Sedan tog jag sista nattbussen hem och åt chips i sängen innan jag somnade. 

Wish I had a little mother nature in me.

2016-04-17 / 21:24:48
En helt vanlig dag1 kommentarer
I måndags kom denna fina bruden och mötte upp mig utanför frissan. Vi råkade nämligen båda två vara hemma i tråkiga Bjuv samtidigt. Efter en kopp kaffe och mellis hemma hos mig bestämde vi oss för att vädret var alldeles för fint för att inte ta en promenad. 
 
Och det var så himla fint överallt. Blåklockor, vitsippor, smörblommor och alla andra fina vårblommor så långt ögat kunde nå.
 
Jag såg ut såhär dagen till ära. Trippade på tå genom blommorna för att jag var så rädd för att trampa sönder de. 
 
Hade ju varit hos frisören timmarna innan och gått och blivit rödtott. Nu skimrar mitt hår i alla möjliga nyanser av koppar och det kommer att bli så fint till sommaren tänker jag. 
 
Också promenerade vi vidare. Jenny hade lyckats tajma in frisörbesök just på måndagen och var nyklippt hon med. 
 
Ingen solig vårdag utan glasspremiär. Mumsandes på glass promenerade vi sen förbi tussilagos och vidare hem till Jenny. Där vi spelade tärningsspel innan det blev dags för mig att gå hem och plugga (till en tenta som sedan gick såååå dåligt!) Och det var min måndag det.