Jag har mera tålamod än vad du har hårda ord.

2015-10-29 / 14:36:08
En helt vanlig dag0 kommentarer
 
Man skulle i princip kunna störta in i min lägenhet närsomhelst nuförtiden och ändå alltid mötas av denna synen. Såhär har mina senaste dagar helt enkelt sett ut. I sällskap av kurslitteraturen, personporträtt och allt ätbart jag kan lyckas rota fram i köket. Det känns som om att jag har så himla mycket att göra konstant och att livet springer ifrån mig. Hinner knappt ikapp och har så himla dålig koll på allt vad jag ska göra om dagarna. Prio ett för min del vore ju egentligen att skaffa en kalender, men det lär jag ju ha glömt bort lagom tills jag skrivit klart här ändå. Standard Josefi, helt enkelt!
 
Idag har jag i vart fall redan hunnit med lite plugg och en stund av sporty spice-lek. Alldeles strax ska jag cykla ner till stan för att ta en fika med ett par finisar. Har så himla mycket att babbla av mig om, så lite fika känns helt perfekt. Dessutom har jag ju faktiskt låtsatstränat idag, så då är det fritt fram att unna sig (även om varje dag i pluggbubblan är en dag då man får unna sig)! 

I ett annat ljus, över tusen dansgolv.

2015-10-13 / 22:06:00
En helt vanlig dag0 kommentarer
 
Oj, vad det känns avlägset att se tillbaka på första riktiga sommarhelgen när kylan biter utanför. Men, jag tycker att detta är för fint för att bara låta ligga orört i en mapp på datorn. Istället tänker jag börja portionera ut små bitar av sommaren i stunder då jag är som allra tröttast på hösten. Och idag drömmer jag mig tillbaka till favoritstaden. Till att få fira sommarlov. Till stunder av sena nätter på tak, billiga drinkar, svettiga konserter och häng med några av de bästa människorna jag vet i favoritstaden. 
 
Om någon är intresserad av att byta en resa tillbaka i tiden mot all världens kurslitteratur så vet ni vart jag finns. Just nu är jag nästan beredd att ge lite vad som helst för lite sommarvärme (och för att få hänga med mina favoriter!)