Oh mind over matter, over time, in a pattern.

2015-05-20 / 13:58:57
En helt vanlig dag0 kommentarer
 
Ibland undrar jag hur man kan vara så himla dålig på att berätta om saker härinne som jag faktiskt är! Känns som om att jag har så himla mycket på gång i livet dock och snart är det ju juni och då blir det ännu mer.
 
Jag har ju till exempel glömt bort att berätta att jag häromveckan gick och blev några nyanser blondare. Och nu är jag mitt uppe i en slutuppsats för Kriminologi-kursen jag läser just nu. Och däremellan har jag lyckats klämma in massvis av kvalitetstid med J, en tur till Botaniska Trädgården med tillhörande fotografering och en så bra spelning med Urban Cone på Mejeriet i lördags bland annat. Trots att livet är rätt stressigt stundvis numera, så är det mestadels fint ändå (och finare kommer det att bli)! 

Och nu hade jag tänkt ta en pluggpaus och ställa mig i köket och baka någonting. För sånt motiverar en ännu lite mer till att vilja skriva ännu mer på uppsatsen sen efteråt (plus att det kanske får någon annan att bli lite glad också, hoppas)!

Lite onsdagsgull.

2015-05-20 / 09:47:24
En helt vanlig dag0 kommentarer

Detta kan ju vara bland det gulligaste jag sett på hur länge som helst. Och nu är det dessutom mindre än en månad kvar tills jag får oobidooba med live till bästa George. Onsdagspepp deluxe (och kanske lite motivation till att orka ta tag i dagens plugg)!

We fall down, we go there, we go anywhere.

2015-05-13 / 16:08:00
En helt vanlig dag2 kommentarer

Häromveckan tog jag tåget tidigt, tidigt för att bege mig mot bästa staden. Väl framme kämpade jag tappert mot regnet en stund, innan jag slutligen gav upp och stämde träff med denna saknade bruden. Åt världens godaste kycklingburgare, klämde på lite för fina bikinis och började planera äventyr inför sommaren.
 
 
Också drack vi obligatoriskt rödvin sådär vid klockan tre en fredagseftermiddag på kontoret där hon jobbade. Efter ett par timmar vinkade vi hejdå till varandra vid Slussen och jag mötte upp min roomie för de kommande dagarna. Eftersom att jag var så himla dålig på att fotografera så blev det inga mer bilder, men det var en bra fredagskväll ändå!
 


Också blev det lördagsmorgon och dags mysfrukost tillsammans med bästa roomien, innan det var dags för dagens bravader...


Och om ni inte redan gissat det så var förresten bästa roomien Ann! Och på lördagen stod en tur in till stan på schemat.
 

Det var nämligen dags för jubileumsspex, som vi peppat inför i månader. Jenny och Anna hade varsitt finger med i spelet och då är det ju klart att man åker och kikar! Och det var så himla kul. Mer spex åt folket!


Efter spexet åkte vi hem till Sara, för lite förfest. Ingenting säger lördag som pasta, köttbullar och ett par glas Prosecco!


Vi skulle ut och dansa och såhär taggade var vi ungefär.


Lovar att jag också var supertaggad, såklart!


Och jag hade ny glittrig crop top som jag hade fyndat i regnet dagen innan. Sedan flöt lördagsnatten på, vi dansade tills sent och ramlade i säng först fem på morgonen som sig bör!


Söndagen inleddes med obligatorisk våffelbrunch framför ett par avsnitt OC. Åh, känner hur det vattnas lite i munnen bara av att tänka på det igen!


Resten av dagen ägnade vi åt plugg, jobb och att kika i butiker! På kvällen gjorde vi universums godaste pizza. Kombination chevre, honung och valnötter på en pizza kan vara det smaskigaste jag ätit ever!

 
Också avslutar vi med obligatoriska från Kungsträdgården där jag hängde innan jag tog tåget hem dagen därpå. Bra slut på ett par superfina dagar uppe i huvudstaden (om vi borster från att jag sen satt tre timmar på ett strömlöst tåg i Linghem!) Och hallå, snart bär det av igen. Gudars, vad jag längtar!
 
 
 
 

I fall in love a little bit everyday with someone new.

2015-05-10 / 19:48:59
En helt vanlig dag2 kommentarer
 
Perfekta sättet att spendera en söndag på? Tja, att tillbringa en halv dag i köket och dra ihop tre plåtar kanelbullar är inte alldeles fy skam. Efter x antal jäsningar, att Klappar och Slag & Long Way Down gått om ett par tre gånger och efter en hel del knådande hade jag lyckats sno ihop tillräckligt med kanelbullar för att mata en hel armé (eller ett par hungriga syskon). Varken jag, de eller min mage klagade direkt! 

Hur man avslutar en söndag på bästa sättet då? Jo, man tar tåget in till stan om en halvtimme. Kan nog inte bli annat än kalasbra då!