Midsommar i efterskott.

2015-06-28 / 20:35:17
En helt vanlig dag0 kommentarer
 
Det här med att göra saker i tid har ju aldrig riktigt varit min grej, så det här med att jag firade midsommar en vecka i efterskott kanske inte är så konstigt ändå. Eller också kanske jag råkade vara på spansk mark under midsommar och var så himla ledsen över att missa midsommarafton att jag bestämde mig för att det minsann skulle firas i efterskott istället! 
 
 
Finaste Amanda och Emma var där. 
 


Rebecca och Jenny var också där! Jenny som är nere från Stockholm och hälsar på i helgen (och som även hon missade midsommarafton). 

 
Jag och Jenny var himlarns peppade på nypotatis och annat kul! 
 
 
Bästa knytismaten. 
 
 
Efter maten trillade även Christina in. 
 
 
Och Louise, såklart!
 
 
Sedan vankades det lekar. Det var rafflande jämt när det spottades gelégroda! 
 
 
Till slut fick Christina dock se sig besegrad (och nu kan jag även skriva upp mästare i spott med liten gelégroda på mitt CV!)
 
 
Paus för godsaker hanns också med. Rebecca stod för kvällens efterätt (så himla gott!) 
 
 
Sen blev det lite mer lekar. Rebecca mötte till exempel...
 
 
Christina i en riktig rysare till omgång av dricka snabbast. 
 
 
En strid som Rebecca gick vinnande ur! 
 
 
Men Christina deppade inte och vann häva snabbast-tävlingen istället!
 
 
Finaste Amanda. 
 
 
Jenny var helt otroligt himla jätteglad framåt slutet av kvällen! 
 
 
För vårt lag vann ju hela poängjakten! Och med det satte vi punkt för en alldeles toppenbra midsommar i efterskott. 
 

1, 2, 3, 4, 5, oh me, oh my!

2015-06-08 / 22:01:35
En helt vanlig dag0 kommentarer
 
Nu är jag på hemmaplan igen efter en amazeballs helg uppe i Stockholm. Att få lov att fira sommarlov tillsammans med ett knippe så himla bra människor är verkligen guld värt. De senaste dagarna har bjudit på allt ifrån s'mores, skämsmusik, drinkar och takhäng till en så himla efterlängtad konsert och obligatorisk brakbrunch. Har så himla mycket att berätta om och så många bilder att visa. Men, det får bli imorgon!
 
Längtar i vart fall redan tillbaka igen. Sån himla tur att det bär av igen redan på torsdag då!

Sjuhundratrettio dagar.

2015-06-05 / 07:28:53
En helt vanlig dag0 kommentarer
 
Eller två år. Exakt så lång tid är det i vart fall på pricken idag sedan jag tog studenten! Vart tog tiden vägen egentligen? För två år sedan åkte jag flak, men idag byter jag flakåkandet mot lite tågåkande istället. Precis just nu sitter jag nämligen på tåget mot Stockholm. Lite mer än två timmar skiljer mig ifrån ett par toppenfina dagar i huvudstaden. Äntligen är det dags för återförening med ett gäng finisar och på söndag ska jag få beskåda Brandon Flowers pretty face i verkligheten. Vet inte vad jag längtar efter allra mest!
 
Men, innan dess ska jag göra ett sista tappert försök att få se klart på senaste avsnittet av Pretty Little Liars. Sluta motarbeta mig, internet!

Konsten att laga en trerätters.

2015-06-05 / 07:11:38
En helt vanlig dag0 kommentarer
 
Har jag nämnt att jag har universums bästa lillasyster (använd inte detta mot mig nu, Joelle!)? Om inte, så säger jag det nu. Finns nog ingenting lyxigare än att ha en syster som lär sig laga mat på skoltid och sedan fortsätter att briljera även hemma! Som om att det inte vore nog har mamma dessutom världens bästa döttrar. I söndags tog nämligen syster rollen som köksmästare och jag fick agera souschef då vi drog ihop en trerätters för att fira mamma lite extra! Jag var dock lite dålig på att fotografera förrrätten, men jag lovar att den existerade.
 
Allting blev i vart fall himla lyckat. Maten blev himla god och mamma blev så glad! Systrarna Jönsson de kan.