So long, 2014.

2015-01-09 / 20:00:16
Nio dagar in på tjugohundrafemton och jag tycker att det är dags att kika på hur jag vinkade hejdå till tjugohundrafjorton. Närmare bestämt i ett kök, tillsammans med bland annat Amanda. Som kvällen till ära var köksmästare!
 
Vi skulle nämligen laga storslagen nyårsmiddag. Rebecca och Martin anslöt en stund efter mig och Amanda, också var vi plötsligt fyra vid middagsbordet. 
 
Jag och Amanda avslutade året på veggievis. Quornfilé fylld med fetaost, färska champinjoner och färskost med pesto och ruccola. Så gott att jag skulle kunna leva på det, ungefär.
 
På bordet låg det små fina guldstjärnor. Är det nyår så är det!
 
Efter maten blev det dags för en omgång Cluedo. Och som ett perfekt avslut gick jag vinnande ur kampen (hej skryt!) Och medan vi spelade blev det äntligen dags för...
 
Efterrätt, såklart! Kvällen till ära var jag efterrättsansvarig och bjöd på hemmagjord daimtårta. Vattnas lite i munnen på mig bara jag tänker på det nu i efterhand.
 
Och hej ifrån hallen. Såhär såg jag ut kvällen till ära och snart var det dags att dra på sig klackarna och kappan. 
 
Klockan närmade sig nämligen tolv och det blev dags att ta bussen in till stan. Martin och Rebecca var taggade på att skåla in nya året med lite Pommac.
 
Också stod vi där och kikade på fyrverkerier, drack flertalet glas bubbel och frös innan vi åkte hem igen. 
 
Väl hemma igen vinkade vi hejdå till Martin och Rebecca, innan jag och Amanda kröp ner i sängen tillsammans med lite snask och såg på film tills klockan blev morgon. Och vips var det tjugohundrafemton på riktigt och nyår blev väldigt lyckat trots allt!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback