Tjugofem saker jag inte gör.

2015-02-27 / 01:19:29
En helt vanlig dag0 kommentarer
 
Såg detta inlägget på Sandras blogg och tänkte att "men, varför inte". Borde ju inte alls sova istället för att skriva listor och strax kika på lite True Detective. Här är i vart fall tjugofem saker jag inte gör:

- Jag går aldrig och lägger mig i tid
- Jag klär inte i jeans (eller byxor överhuvudtaget för den delen)
- Jag är inte vidare bra på det där med ryggsim
- Jag äter inte frukt i kakor
- Jag har aldrig rest utanför Norden
- Jag vill inte ha barn i framtiden
- Jag klarar inte av att åka hiss egentligen
- Jag tycker inte att Channing Tatum är snygg
- Jag vet inte vad jag vill göra i framtiden
- Jag vill helst inte bo där jag bor just nu alltför länge till
- Jag ser inte på sci-fi eller fantasyfilmer
- Jag klarar inte av konsistensen av avokado
- Jag förstår inte hur jag orkar pendla om dagarna
- Jag är inte så värst bra på att hålla ordning
- Jag förstår inte hypen kring Game Of Thrones
- Jag är inte särskilt förtjust i katter
- Jag kan inte tacka nej till sötsaker om jag blir bjuden
- Jag vet inte hur det går till när man faktiskt gör saker i tid
- Jag kan inte klä mig efter väder
- Jag orkar inte längre rätta folk när de missuppfattar mitt namn
- Jag hittar fortfarande inte i Malmö
- Jag kommer aldrig någonsin sluta hata Sheriff Lamb
- Jag kan inte tygla min besatthet av Pinterest
- Jag fyller inte alls halva min We Heart It med bilder på Harry Styles
- Jag blir inte hellre jagad av vargar

En söndag i Stockholm.

2015-02-15 / 20:25:11
En helt vanlig dag1 kommentarer
 
Tycker att vi spolar tillbaka tiden en vecka. Till en söndag då jag steg upp ur sängen alldeles för tidigt, tog mitt pick och pack och satte mig på ett tåg mot huvudstaden. För ni vet, om Skåne börjar bli lite tråkigt kan man ju alltid rymma till en annan stad ett par dagar och umgås med lite fina vänner istället. Sagt och gjort, vid lunchtid i söndags andades jag åter storstadsluft och möttes av numera tradiotionell brunch hemma hos världens bästa vän.
 
Såklart var hela camp romrussin samlat och eftersom att det gått över två månader sedan vi sågs senast fanns det mycket att prata om medan så många american pancakes trillade ner i magen att den till slut skrek efter nöd. Tänk så fiffigt att man genom en tågresa kan få fly sin trista vardag en stund och istället få umgås med bra och saknade människor. Resten av söndagen ägnades åt kanelbulleätande, en liten shoppingspree och på kvällen blev jag bortskämd med hemlagade köttbullar. Och detta var bara den första av ett par superfina dagar! 

Alla hjärtans dag.

2015-02-15 / 17:12:10
En helt vanlig dag0 kommentarer
 
Hej hallå. Hoppas ni hade en fin alla hjärtans dag igår. Min var så fin som den kunde bli utan någon egentlig valentine att fira den med. Överraskade mamma med en liten present på morgonen (biobesök + lite godis) och under dagen blev det fika och ett besök på Ikea.
 
På kvällen fick dock även jag lov att gå på dejt. Kunde inte bett om en bättre en än en tillsammans med Amanda, en Ben & Jerry's och lite Gatsby (hihi, Tobey Maguire). Kanske får bli en årlig tradition det där! Inte mig emot, liksom. 

You're a cold case just like no one else.

2015-02-03 / 16:31:00
Bakom kameran0 kommentarer
 
Och vips, så var det vitt på marken här hemma igen. Medan jag mest gnäller över kalla fötter och håller på att halka femtioelva gånger i sekunden så fort jag sätter fötterna utanför dörren, så är herren här ovanför i himmelriket. Springer stolt runt med pälsen full av snö och hittas med ansiktet nedtryckt i marken och med munnen full av snö så fort han släpps utomhus. Kan kanske vara värt att genomlida lite snö bara för att han är så söt. Tappade ärligt talat räkningen på hur många gånger jag sa "awe!" när jag plockade med mig kameran ut en runda förut (Berne med munnen full av snö = cuteness overload).
 
Annat bra med snö är att man absolut kan använda det som ursäkt för att slippa gå utomhus och istället ha en anledning att spendera resten av dagen i sängen framför Sherlock. Så det är precis vad jag tänker göra nu!