Stockholm, du håller mig så hårt.

2015-04-17 / 08:57:38
En helt vanlig dag1 kommentarer
 
Eftersom att yours truly just nu sitter på ett tåg på väg mot Stockholm för en helg fylld med äventyr, så finns det ju inget bättre tillfälle att visa slutet på mitt senaste besök i huvudstaden. Det var måndag och jag bodde ju hos Jenny. Medan hon tog sig en tur till gymmet passade jag på att äta mellis och kika på sista avsnittet av Blå Ögon (så dåligt slut, helt sjukt besviken ännu). 
 
 
 
Och att stapla hela lägenhetens böcker ovanpå varandra för att kunna ta lite selfies, såklart. Var ju tvungen att föreviga outfiten för kvällen. 
 
 
När Jenny hade tränat klart var det dags för lunch. Äggröra med pesto och sallad. Dreglar fortfarande lite bara jag tänker på det. 
 
 
Efter lunchen stressade vi oss mot tåget, för att åka in till storstaden. Där mötte vi upp Anna och satte oss på ett café som ebart serverade olika slags chokladbollar för att sockerkicka oss redo inför kvällen.  
 
 
Och jag gjorde mig inte på bild. Jag tog förresten en espressoboll. Den var ingen höjdare, men fyllde sin funktion. 
 
 
Efter någon timme på caféet begav vi oss mot Múnchenbryggeriet för att köa ett par timmar. Dagens höjdpunkt var nämligen att vi skulle på konsert. Urban Cone var förband. Och de var så himlarns bra!
 
 
Och efter ett bra förband klev äntligen de vi köat för i timmar upp på scenen; The Kooks. Åh, de var så bra och Luke var så himla underbar. 
 
 
Efter att ha trängts vid kravallstaket, fått ont i revbenen och sjungit tills man blev hes var man såhär svettig och glad. Jag fick ett plektrum och sedan tog vi tunnelbanan hemåt igen efter en fantastiskt fin kväll. Och dagen däroå åkte jag hemåt igen. Hoppas på lika bra (om inte bättre!) dagar i vår fina huvudstad denna gången! 

Time is passing by. I still want you.

2015-04-15 / 19:55:00
En helt vanlig dag0 kommentarer
 
Jag dog lite. Behöver inte ens säga mer.

När man får finbesök.

2015-04-15 / 00:10:56
Bakom kameran0 kommentarer
 
I helgen har jag haft finbesök. I fredags mötte jag nämligen upp denna sköna bönan som kom direkt med bussen från Göteborg i Helsingborg. Det hade gått över ett år sedan sist, så en helg av catching up kändes välbehövlig. På lördagen tog vi tåget in mot stan, för att promenera runt och leka turister.
 
 
Det var så himla fint väder, så man kunde gå utan jacka om man så ville det. Vilket både jag och Alexandra passade på att göra när vi promenerade längs med hamnen. Obligatorisk kjol och crop top hade jag såklart också.
 
 
Efter att ha promenerat en stund och suttit vid stranden och pratat om allt mellan himmel och jord begav vi oss tillbaka till hamnen för obligatorisk glasspaus på Glassfabriken. Årets första dessutom. För mig blev det en kula amaretto och en choklad. Så himla gott, lär bli stammis där i sommar!
 
 
Också turistade vidare. Jag visade Alexandra den fina utsiktet från Kärnan!
 
 
Och fascinerades själv över hur lite man faktiskt tänker på att Helsingborg trots allt är rätt fint när man blivit så van vid hur det ser ut.
 
 
Vi promenerade genom alla fina parkerna.
 
 
Och stannade till en stund extra i min favoritpark där man spenderade väldigt många vårluncher under gymnasiet. 
 
 
Lite standardposande ala poppartid på Bilddagboken hanns också med. 
 
 
Och hej hej, fridens liljor från mig!
 
 
Det var så himla fint, blått och vårigt på flera ställen. Och det var ungefär det. Sedan tog vi tåget hemåt, åt popcorn och såg på film tills natten blev alldeles för sen och det var dags att säga hejdå till lördagen.