En stycket onsdag.

2014-10-16 / 17:06:24
En helt vanlig dag1 kommentarer
 
Lite såhär såg min förmiddag ut igår. Hade mitt första provpass på jobbet och fick med mig världens godaste bulle med kola- och mandelfyllning hem. Perfekt att smaska på medan man kikade ikapp Youtube-flödet och hörde regnet smattra mot fönstret!
 
Provpasset gick förresten alldeles toppen. Att gå upp halv fem gick relativt smärtfritt, trots att jag är världens sämsta morgonmänniska. Fick dessutom höra att jag snappade upp allting väldigt fort och hade lätt för att lära mig nya saker. Så fick lov att sluta redan vid tio, istället för runt tolv som det var tänkt från första början.  Antar att det är ett fullt godkänt betyg på sin första dag! Ser redan fram emot lördag, då jag ska jobba igen nästa gång!

Don't forget where you belong.

2014-10-13 / 22:34:21
En helt vanlig dag0 kommentarer
 
Och vips, så har en helg till runnit förbi! Det är lite läskigt hur fort tiden går. Man hinner ju knappt med! Och att tiden går fort var definitivt någonting man märkte i lördags. För det känns som om att det var igår som jag och syster vart och hämtade ut biljetter till One Direction-filmen och tänkte att "Oktober? Men det är ju flera hundra år kvar tills dess!" Men nu i helgen var det alltså dags!
 
Det blev en lite halvknasig, men fin biolördag där filmen först strulade och våra två månader av väntan verkade ha varit i onödan. Men efter en timmes väntan och alldeles för mycket gratis kompensationssnacks fick vi äntligen se det vi väntat på. Kan lugnt säga att jag aldrig någonsin varit så pepp under ett biobesök förut! Lämnade biosalongen med ett stort leende på läpparna. Så fin film!
 
Och hallå, killar. Se till att announcea ny turné med Sverige-datum snart. Har verkligen mersmak just nu!

Could be the changing of the seasons.

2014-10-08 / 18:24:25
En helt vanlig dag0 kommentarer
 
Onsdag, onsdag, onsdag. Och inte vilken typ av onsdag som helst, utan bästa slags onsdagen - nämligen en ledig onsdag (och där slog jag nog rekord i flest antal onsdag i ett och samma blogginlägg)! Trots en tråkig natt som jag helst bara packar allra längst in i garderoben och förtränger så har det blivit en alldeles toppenbra dag ändå. Jag har nämligen gått och blivit med jobb! Visserligen bara ett helgjobb, men ändå. Det är ett roligt sådant och jag ser så fram emot att få lov att provjobba nästa onsdag!
 
För att fira detta svängde jag förbi affären på väg hem efter att ha varit och sagt hej på mitt nya jobb och köpte med mig choklad hem. Sedan ställde jag mig i köket för ännu mer bullbak. Två omgångar bullar på mindre än en vecka är inte illa, alltså. Denna gången blev det kola, choklad- och kokosbullar! Tjuvsmakade en förut och är hundra gånger mer nöjd med dessa än med kanelbullarna. Imorgon är det jag som plockar med mig en hel påse bullar till skolan och göder mina klassisar (speciellt Mathilda!)

Kanelbullens dag.

2014-10-04 / 20:14:25
En helt vanlig dag0 kommentarer
 
Hurra, äntligen en av årets bästa dagar för ett matvrak som jag, nämligen kanelbullens dag! Och vad är väl kanelbullens dag utan kanelbullar? Så jag snörade på mig kängorna och promenerade till affären i det fina höstvädret för att köpa saknade ingredienser förut. Sedan spenderade jag eftermiddagen i köket. Det blev väldigt fina bullar, men aningen smaklösa, sorgligt nog. Fast hur onöjd jag än blev över resultatet så verkade i vart familjen uppskatta det, för det fanns knappt några bullar kvar efter fikat! Det om något måste väl vara ett godkänt betyg?
 
Efter bullbaket tog jag mig en långpromenad ute bland de fina höstfärgerna, med förra årets höstlista i lurarna. Tycker om hösten och alla färgsprakande löv överallt så oerhört mycket. Tänkte ta mig en liten fotopromenix imorgon, så hoppas på lika fint höstväder då. Fast nu tänkte jag sätta punkt här och kila ned till frysen där en Ben & Jerry's väntar på mig. Också blir det mys framför Veronica Mars resten av kvällen. Dags att ge sig på säsong 3 nu! 
 
 
 
 

Yes, I feel sweet emotion.

2014-10-02 / 00:14:44
En helt vanlig dag0 kommentarer
 
Okej, det kanske inte tog tre månader innan jag uppdaterade här igen. Fast nästan en månad är väl ändå ungefär lika illa? Det är verkligen helgalet hur snabbt tiden går. Det har gått prick en månad sedan kursen jag läser om dagarna startade och jag trivs som fisken i vattnet.
 
Under tiden jag varit borta har jag hunnit med en hel nollning med tillhörande maskerad med Antiken-tema, att rösta för andra gången i mitt liv, fira Niall-dagen likt en trogen fangirl, boka biljetter till både The Kooks i Stockholm (så pepp!) och Markus Krunegård + Thomas Stenström på The Tivoli, göra mitt allra första radioinslag helt från grunden och sedan redovisa det, gå på after work för första gången i mitt liv med tillhörande brunch hemma hos Mathilda dagen efter, en toppenbra utgång med klassen (det var indieklubb, behöver jag ens skriva hur genuint lycklig det gjorde mig?), att gå på bio med mina systrar, spendera halva mitt liv åt att pendla och säkert tusen andra grejer jag har förträngt i farten. Kan ju kort och gott säga att livet är rätt så himla bra just nu faktiskt!
 
Och hallå, nu kör vi. Härmed lovar jag att ta tag i denna bloggen på riktigt. Punkt.