Hej hallå!

2014-01-31 / 10:47:00
 
Hallå (eller kanske hallon) i stugan! Här har det varit tyst ett tag. Det kan dock ha att göra med att jag de senaste fyra veckorna har spenderat mestadels av min vakna tid på min praktikplats. Att gå upp klockan fem varje morgon och pendla omkring tolv timmar per vecka är inte riktigt min grej, vilket har gjort mig en aning osocial på sistone. Men idag är det min sista dag här och sedan återgår jag till min vanliga dygnsrytm igen. Och jag måste erkänna att det känns en aning sorgligt. Jag har trivts alldeles ypperligt här, med fina kollegor, massvis av fika och lärorika uppgifter. På hur många företag får du egentligen fika varje onsdag och lov att titulera dig som privatdetektiv om du så vill det?
 
Annars har mitt liv sett ut precis som vanligt. Jag har umgåtts en hel del med Christina, varit en sväng till Ullared och i förra veckan hann jag med både en mysig fika i Lund med Rebecca, samt en utgångskväll som istället blev en Wikipedia-kväll toppad med sömn.  
 
På söndag åker jag tillbaka till min skeva extrafamilj uppe i Sunne för ett par veckor, så då ska allting troligtvis återgå till det normala igen.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback