En fredagslista.

2013-11-29 / 10:29:00
En helt vanlig dag1 kommentarer

Vilken dag är det idag?
Idag är det fredag. En alldeles toppenbra fredag, dessutom!

 

Vad ska du göra ikväll?

Dansa tills fötterna gör ont. Idag säger vi hej till skånsk mark igen och till Movits!

 

  

Säg ett bra uttryck:

"Du kan va en (valfritt ord)".

 

Om du fick beskriva en perfekt dag, hur skulle den då vara?
En perfekt dag är en sommarlovsdag hemma i Skåne. Där morgonen påbörjas med frukost framför ett nytt Pretty Little Liars-avsnitt och resten av dagen blir lugn, för att sedan avslutas med en grym konsert på kvällen.

 

Vad blir du glad av få höra att du är?
Att jag är lugn och harmonisk trots att jag är mitt i stress. 

 

Känsla prick nu.

Lite halvnervös inför tågresorna. Måtte allting vara i tid, så att jag hinner det jag planerat!

 

Vem saknar du?

Jag saknar en hel bunt människor. Jag saknar Christina och att hitta på bisarra saker tillsammans med henne. Jag saknar Jenny och att ha middag- och spelkvällar tillsammans med henne. Jag saknar Berne och att höra honom snarka nerifrån hallen när man ska sova om nätterna. Och hela min familj, såklart! Men det råder vi bot på idag (dumt av Jenny att befinna sig i Stockholm i helgen dock!)

 

 
 
 

Något som är asbra att ha:
En hel väska fylld av godsaker.

 

 

Vad är du bra på?

Att sova. Dock inte på att sova vid rätt tillfällen, utan lite upp och ned.

 

 

Vad vill du ha?
En bra praktikplats, bara sådär tjoff poff.

 

Vad tycker du är roligt?

Allting med Anders och Måns. Typ den här sketchen. 

 

Vad är du dålig på?

Att gå och lägga mig/göra saker i tid.

 

Hur ser du ut när du är nyvaken?

 

Ungefär lite såhär:

 

 

Vem är du kär i just nu?

Ingen alls, finally.

 

Vad var det senaste du skrev i Word?

Jag använder inte Word, men vi kör på anteckningarna i mobilen och då ser senaste anteckningen ut såhär: "Sås, potatis och köttbullar. Korvstroganoff med ris." 

 

Får vi se hur du ser ut nu genom webbkameran?

Lite pinsamt att knäppa bilder i Photobooth i skolan, men här är jag (och min tumme som jag den dagen massakerat med en kniv) senast jag försökte mig på denna listan om det gills:

 

 

 

Topp 6 artister enligt ditt Spotify?

Jake Bugg

Panda Da Panda

The Royal Concept

The 1975

One Direction

Ansiktet

 

Vad läser du nu?

Sorgligt nog, precis som jag skrev i en annan lista, så läser jag fortfarande Radhusdisco av Morgan Larsson.

 

 

 


En tacofredag.

2013-11-19 / 16:39:34
En helt vanlig dag1 kommentarer
 
Ett skepp kommer lastat med två bilder från fredagens tacomiddag. Som vanligt så var jag alldeles värdelös på det där med att låta kameran hänga med under helgen, men som tur är så har jag ju en fotografisk vän i Rebecca vars systemkamera gick på högvarv. Så när hon kommer tillbaka från Lappland igen (eller hittar internet) så ska jag försöka lägga tassarna på lite fler (och bättre) bilder. För det känns otroligt sorgligt att bara kunna skriva om saker, men inte visa upp bilder!

Slumville sunrise.

2013-11-17 / 15:21:25
En helt vanlig dag0 kommentarer
 
Hej på er! Här sitter jag ensam i min lilla lägenhet igen. Jag har ju haft besök här över helgen. Igår vinkade vi hejdå till Fridolina som var tvungen att åka hem lite tidigare och idag blev det vit springare (läs Lovisas vrålåk) till Kil för att vinka hejdå till Rebecca också. Känns galet tomt här hemma nu. Det är farligt att ge mig sällskap, för då rubbas det här "jag klarar mig absolut finfint ensam"-tänket. 
 
Just nu sitter jag och försöker lyssna in mig på Jake Buggs nysläppta album Shangri-La, samtidigt som jag försöker knåpa ihop en moodboard och äter godisrester - för tusan vad mycket godis vi ätit nu i helgen. Igår hamnade jag och Rebecca i den värsta matkoman jag någonsin upplevt. Men som vanligt har jag inte lärt mig någonting utav det där, så jag äter på. Och det hade jag tänkt fortsätta göra nu. Dags för ett pluggryck känner jag!

Nytt på väggen.

2013-11-16 / 17:52:39
En helt vanlig dag0 kommentarer
 
Säg hej till nytillskotten på min vägg här hemma! Annan bra sak med Karlstad förutom Ikea och massa efterlängtade affärer (läs Lagerhaus och Åhléns) är att där råkar finnas affischpelare med affischer för annat än Mikael Persbrandts nya film eller spelningar med diverse dansband. Affischpelare + tjej som inte kan låta bli att rycka affischer = perfekt kombo.

Long time no see.

2013-11-13 / 23:04:40
En helt vanlig dag0 kommentarer
 
Sedan jag berättade någonting om mitt liv sist har jag hunnit med två svängar till Karlstad, att knuffa runt en skadad Lovisa på kundvagn på Ikea, bunkra upp med allt som kan tänkas behövas inför julen, go bananas över ett barnbokomslag, redovisa detta och få så otroligt fin feedback att jag trodde att jag skulle trilla av stolen, onsdagskl(o)ubb på Köpis, sträcktittande av alla missade Hart Of Dixie-avsnitt, dessertkalas hemma hos Johanna (Lovisa göder oss, men jag klagar inte!), en runda till Hamsterboa som resulterade i att jag köpte en alldeles fantastisk Nic & The Family-singel och sist men inte minst så har jag hittat världens största paket i brevlådan en regnig dag efter skolan. 
 
Och när jag ändå håller på att berätta om fina saker som jag hittat på på sistone så inser jag att jag faktiskt har glömt det absolut bästa, nämligen att jag igårkväll bokade tågbiljetter hemåt! Om lite mer än två veckor befinner jag mig återigen på skånsk mark och jag längtar ihjäl mig efter att få krama på finaste Berne och på att bli re-united med Christina (och Movits!!!) 
 
Fast innan dess vankas finbesök. På fredag entrar nämligen Rebecca och Fridolina värmländsk mark och det ska bli alldeles kalasbra. Vi har inte setts sedan i början av augusti och jag har saknat de så. Åh, vilka bra dagar jag har framför mig!

You fuck me up inside.

2013-11-04 / 00:26:25
En helt vanlig dag0 kommentarer