Do I wanna know?

2013-06-24 / 21:37:08
En helt vanlig dag0 kommentarer
 
Måste bara slänga in en så bra, så bra, så bra, så bra låt här i bloggen. Har gått på repeat under hela dagen och hjälpt mig igenom en rätt seg dag i InDesign. Lyssna, hörre ni!

In the backseat of a car.

2013-06-17 / 12:37:19
En helt vanlig dag1 kommentarer
 
Men hej! Här är det fullt upp och bloggen hamnar väl lite åt sidan. De senaste dagarna har jag hunnit med viktigt möte, fotbollsmatch och en liten roadtrip till Ullared i lördags. I onsdags lyckades jag dessutom klämma in lite häng i Ramlösa hos en viss Chrille Bäckis. Vi promenerade omkring tills klockan blev rätt sent, åt så mycket godis att vi borde ha diabetes numera båda två och pratade till sent på natten med skumma norrmän.
 
Om ett par timmar sätter jag mig i bilen igen för ännu en roadtrip, fast en lite längre sådan denna gången. Imorgon vankas nämligen provdag på den högskola jag sökt till där uppe. I mailet jag fick inför provdagen häromdagen så stod det att man skulle ha med sig penna, sudd, sax, linjal och eventuellt även lim, vilket gör mig så galet nervös och nojig. Jag är verkligen inte en analog människa (såvida det inte kommer till att slå in paket eller sådant), så jag bara känner på mig att allting kan gå pannkaka. 
 
Men, men. Dags för mig att dra fram det positiva igen och kanske sätta punkt här. Nu skriker ansiktet efter lite smink, också måste jag packa färdigt och välja lite soundtrack till bilresan. Önska mig nu lycka till, för det tror jag att jag kan behöva!

För jag har tagit studenten!

2013-06-14 / 19:33:22
En helt vanlig dag0 kommentarer
 
Fy fan vad jag är bra! 
 
Nu har det gått nio dagar sedan studenten och jag har fortfarande inte lyckats smälta det. Det känns lite overkligt att tre år har flugit förbi så himla fort och att allting nu är slut. Idag har jag genomgått gråtfest round två, som var lite mildare än den första omgången, men känslomässigt jobbig ändå.
 
Min fantastiska studentdag började med champagnefrukost tillsammans med finaste klassen hemma hos Leonora. Därefter blev det fotografering vid kärnan och det kändes så himla overkligt att se alla skolans treor stå där samlade, med likadana vita mössor på huvudet. Ännu overkligare kändes det när alla en stund senare var samlade på skolan för avslutningslunch, där lärare och elever höll fina tal och två av favoriterna till lärare dedikera oss låtar. Då brast det för mig och min gråtfest för dagen hade börjat. Vid utspringet blev det ännu lite mer gråt då mina föräldrar inte var där och när de väl dök upp grät jag ännu lite mer. Måste jag ens säga att jag var ett känslomässigt vrak? Med skylt i handen och gosedjur och blommor om halsen avklarades sedan utspringet vid kärnan och sju varv kring statyn. Sedan avslutades allting med flakåk, vilket var det roligaste jag gjort någonsin. Faktum är att hela denna dagen är det roligaste jag varit med om någonsin! Och mycket av detta beror på min helt fantastiska klass.
 
Tack så extremt himla jättemycket för tre fantastiska år, JPHG10. Jag kommer sakna er och denna tiden sjukligt mycket. Ni är fantastiska (och nu kör vi en gråtfest till här hemma)! ♥

Hej Helsingör!

2013-06-04 / 18:35:33
En helt vanlig dag0 kommentarer
Lite blandade bilder från klassdagen i Helsingör i fredags. Bättre sent än aldrig, inte sant? Bilderna som jag är med på har bästa Rebecca tagit. Under vår lilla Helsingör-tur hann vi med både lunch i solen, lite promenerande och sedan varsin glass vid vattnet. Försökte mig på det där med gräddbulle på glass, men tyckte väl inte att det var någon riktig höjdare. Finfin liten dag i vart fall!
 
Och ih, så sjukt att det är student imorgon. Tre år tillsammans med denna klassen har bara flugit iväg och imorgon är det över. Men nu har jag inte tid att babbla massa minnen och om "oj, vad fort tiden går". Nu måste jag skynda ner till duschen, så att mitt hår hinner torka och plattas ikväll. Sedan ska massvis av annat bockas av inför morgondagen!

Med stängda ögon så ser jag klart.

2013-06-02 / 23:48:00
En helt vanlig dag0 kommentarer
Ett litet juni-hej! Tiden går så himla fort och nu är det bara tre små fjuttiga dagar kvar till studenten. Galet är bara förnamnet!
 
Jag är rätt dålig på att blogga, men de senaste dagarna har varit fullsmockade med kul saker. I torsdags åkte jag till Kävlinge för att umgås med Rebecca. Vi åt balmiddag och hade det supertrevligt. Dagen efter åkte vi in till stan för att ta färjan över till Helsingör med klassen. Där åt vi lunch i solen och satte oss sedan och åt glass - supermysigt. Igår var jag i princip ensam hemma och då kom Christina hit för att hänga. Vi åt middag, skålade i Da Vinci och smaskade i oss chokladmousse + gjorde massa annat knas som vi brukar göra. Massa, massa trevligt!
 
Imorgon blir det en sista tur till skolan innan onsdag. Då blir det fix med klasslakanet till flaket och tillhörande playlist!