C'mon, c'mon and dance with me, baby.

2013-01-30 / 17:21:00
En helt vanlig dag0 kommentarer
Lediga dagar mitt i veckan måste vara det bästa som finns. Även trots att jag har behövt klämma in lite plugg här och var de senaste två dagarna så har jag ändå känt mig lite på samma humör som på bilderna ovan. Plugget har ju trots allt värvats med pauser för serie-tittande, smörgåsrånsätande, chokladmjölksdrickande och studentklänningsletande. Än är ju inte onsdagen över heller. Ikväll vankas ju Sveriges Mästerkock, en av veckans tv-höjdpunkter och sedan ska väl två ynka dagar i skolan innan det blir helg igen kunna överlevas. I helgen drar ju dessutom vinterns andra tv-höjdpunkt igång - Melodifestivalen. Jag är nästintill euoforisk. Happy days!

Time flies when you're having fun.

2013-01-22 / 17:41:43
En helt vanlig dag1 kommentarer
Foto: Samantha.
 
Oj, ibland går tiden så fort att jag blir lite rädd. Tänk att det snart var två år sedan jag fick ta på mig uppdraget att stå framför kameran till ett modereportage vi gjorde åt vårt sista skoltidningsnummer. Det kanske krävdes att Samantha uppdaterade sin blogg med en av de andra bilderna som knäpptes under den dagen för att jag skulle komma ihåg att jag faktiskt hade bilderna vi använde nedsparade på min hårddisk, men jag kan fortfarande minnas hur kallt det var att stå där i våriga outfits när kalendern bara visade februari. Men fint blev det, skulle jag våga påstå. 16-åriga Josefi kunde tydligen det där med att (i alla fall nästan) göra sig på bild.

When the light is out and the words have gone.

2013-01-15 / 13:31:25
En helt vanlig dag1 kommentarer
Halloj på er! Här sitter jag och klunkar i mig en stor kopp varm choklad. Välförtjänt sådan, må jag säga. Varför lär ni få se sen. 
 
Det var ett tag sedan jag skrev här. Tänkte ju att jag skulle försöka blogga oftare nu under 2013, men just nu ser det ju lite knapert ut. Anledningen? Skolan. Visst, vi har inte mycket att göra just nu, men att komma tillbaka in i rutinerna är rätt jobbigt. Att gå upp tidigt och därefter sitta av långa dagar i skolan som kantas av genomgångar, läxförhör och plugg tar faktiskt rätt mycket på en. Fast jag bör väl inte beklaga mig nu - då lär det väl bara bli värre. Kommer säkerligen drunkna i inlämningar och prov inom ett par dagar. 
 
Så, vad har hänt sedan jag skrev sist utöver skolstarten? Inte så jättemycket faktiskt. Jag har haft Glee-maraton tillsammans med lillasyster, knåpat på mitt projektarbete, rensat lite bland gamla saker här hemma och njutit av musik som strömmar ur mina nya högtalare (tack, storebror). Rätt bra saker helt enkelt!

I saw you kid.

2013-01-04 / 16:22:00
En helt vanlig dag0 kommentarer
Jonas Alaska has outdone himself! Idag tjuvsläppte han nämligen en ny singel och det svänger om den. Den landar inte på Spotify förrän på måndag, men redan nu finns den att lyssna på inne på Soundcloud. Där lär den gå varm tills dess att helgen är över. Nu är det bara till att hålla tummarna för att tiden ska gå fort och att kalendern snart ska visa mars - för då kommer det ett helt splitternytt album också. Oj, vad jag längtar! Tills dess borde ni klicka på bilden och lyssna!

Ett par bilder från 2012.

2013-01-02 / 18:04:00
En helt vanlig dag1 kommentarer
Här har ni mitt tjugohundratolv i bilder. Eftersom att jag insåg att det skulle bli en extrem bildbrist om jag försökte summera året månad för månad så får det istället bli lite såhär. Ett virrvarr av bilder som på ett bra sätt sammanfattar året som gått. Under året har det blivit en hel del fotograferingar, häng med familj och vänner, hundgos, tårtkalas, kakbak och presenter. Tjugohundratolv känns även som ett år då jag förändrats en hel del. Jag har hittat nya vänner, förändrat min stil en hel del och dessutom så gick jag ju från att vara blond till brunett under hösten. 
 
Sammanfattningsvis har 2012 varit ett väldigt bra år och jag hoppas att 2013 kan bli lika bra. Kanske till och med lite bättre!

We'll march into the future.

2013-01-01 / 22:42:04
En helt vanlig dag1 kommentarer
Hej hallå på er! Hoppas att ni hade en toppenbra nyårsafton. Jag hade en galet bra nyårsafton, även trots att jag inte är så väldigt bra på att visa detta i bildform. Tror att jag likt vad Rebecca skrev i sin blogg häromdagen får se det som ett slags nyårslöfte nu under 2013 - att knäppa av lite mer vardagliga bilder. Men lite bilder på mig och den jag firade nyår tillsammans med (Christina) blev det i alla fall. 
 
Nu under 2013 (känns så bisarrt att skriva det där) ska jag förresten försöka att prioritera bloggen ännu lite bättre. Känner att jag bättrat mig rejält den senaste månaden, men nu ska det bli ännu bättre! Vi hörs snart!