Den enda vägen uppåt nu är ner.

2013-02-22 / 18:13:11
En helt vanlig dag0 kommentarer

Scones och längdskidor.

2013-02-21 / 13:13:00
En helt vanlig dag0 kommentarer
Hallå på er! Har varit lite tyst här sedan i lördags. Har haft lite melodifestivalskaos, smaskat wienerbröd och kollat serier sedan dess. Idag är det torsdag och jag har redan hunnit baka scones för att kunna avnjuta en riktig sconesfrukost och nu sitter jag och kollar sprinten i skidor på tv. Vm i längdskidor drog ju igång igår, så jag vet ju vad jag lär spendera tid på nu de närmaste dagarna. Ska nog ta och sätta punkt nu, så att jag kan börja göra mig i ordning och fortsätta kika på skidåkningen. Vid tre blir det nämligen en liten tur till Väla för att träffa Christina, var ju cirka hundra år sedan vi sågs senast. Ha en bra torsdag!

We are falling in and out of love.

2013-02-16 / 19:37:57
En helt vanlig dag1 kommentarer
Äntligen lov och äntligen lördag. Lördagen har spenderats åt att strutta omkring på Emporia tillsammans med Amanda. Fick med mig en extremt fin virkad klänning hem. Känns som om att jag lär bo i den både nu och framåt våren. Kikade även lite på ballerinaskor och kände då hur mycket jag längtar tills dess att det blir vår. Att få springa runt i klänning, med bara ben och med ballerinaskor på fötterna är så extremt efterlängtat, kan jag lova. Förhoppningsvis blir det kanske lite våriga väder nu under sportlovet.
 
Men tills dess hade jag tänkt njuta av ännu en Melodifestivals-lördag och hålla tummarna stenhårt för Martin Rolinski och hans fantastiska låt! 

Med kärlek.

2013-02-14 / 17:37:08
En helt vanlig dag1 kommentarer
Det lönade sig att hålla tummarna! Tydligen hade jag gjort mig förtjänt av både en ask chokladhjärtan och ett vaniljhjärta (tack mamma ). Nu är nog min Alla hjärtans-dag gjord, helt klart. Såvida ingen annan vill ge mig choklad, för då är det fortfarande fritt fram. 

Love ain't nothing you can take.

2013-02-14 / 13:55:46
En helt vanlig dag0 kommentarer
Glad alla ♥-dag på er! Tänkte att jag skulle bjuda på två bilder på finaste Berne som dagen till ära struttar runt i huset med en liten rosett knuten om halsbandet. Har förövrigt precis kommit hem efter att ha lunchat med bästaste Jenny. Var cirka hundra år sedan vi sågs senast, så det var väldigt trevligt. Tänkte väl mest att jag skulle visa bilderna och lite sådär egentligen, så har inte så mycket mer att skriva. Så nu hade jag tänkt återgå till att lyssna vidare på en av mina favoritkärlekslåtar samt att hålla tummarna för att jag får choklad senare (så sugen på chokladhjärtan i ask)  igen!

Clothes, shoes, diamond rings.

2013-02-12 / 22:32:59
En helt vanlig dag1 kommentarer
Jag gör en lång historia kort; Igår åkte jag tåg, massvis av tåg. Varför? För att jag kärat ner mig i skapelserna här ovanför och för att de enbart fanns i min storlek cirka 1,5 timmes tågresa bort. Vill man ha någonting så vill man ha det. Så två dryga tågresor, ett par stelfrusna och bortdomnade fingrar samt lite virrande i Kristianstad senare är jag nu ägare till världens finaste blue suede shoes. Lycka i skoform, helt enkelt!

When you're given cake you eat cake.

2013-02-12 / 19:21:10
En helt vanlig dag0 kommentarer
Glad fettisdag på er - eller kan man verkligen säga så? Strunt samma. Hoppas att ni har ätit många semlor idag, i vart fall. Själv har jag precis ätit två stycken av de gulliga små semlorna här ovanför. Brukar inte vara så mycket för semlor annars, men idag så var det så himlarns gott. Skulle nästan ha kunnat äta upp varenda en på fatet ensam, men då hade nog inte mina syskon blivit så värst glada!

Jag borde ha sett dina röksignaler.

2013-02-07 / 18:35:00
En helt vanlig dag1 kommentarer
Addera att se dessa tre grabbarna live till listan i inlägget här nedanför, så är vi helt klart set to go.

Oh, how I wish that was me.

2013-02-06 / 11:00:55
En helt vanlig dag1 kommentarer
Vi är redan två månader in på tjugohundratretton och detta året har ärligt talat börjat aningen tråkigt. För att göra detta året mycket roligare hade jag gärna velat;
 
Åka till London  ♥  Krama Olly Murs  ♥  Gå på festival  ♥  Baka cupcakes  ♥  Bli ägare till ett par Toms  ♥  Besöka Stockholm  ♥  Se One Direction live  ♥  Gå på teater  ♥  Dansa till Heart Skips A Beat live  ♥    Ta studenten och se tillbaka på gymnasietiden med ett leende på läpparna  ♥  Komma in på en utbildning jag söker  ♥  Äga en klänning från andra sidan Atlanten  ♥  Bli solbränd för första gången på en triljon år  ♥  Trippa runt i ett par Vans  ♥  Se Sondre Lerche live  ♥  Ha en tema-fest  ♥  Bli följd av någon jag beundrar på Twitter  ♥   Skaffa en ny frisyr  
 

Don't ever change and I'll stay the same.

2013-02-04 / 17:25:00
En helt vanlig dag0 kommentarer
 
Det är i stunder som dessa som man faktiskt blir lite småbesviken över att Olly's konsert i Köpenhamn blivit förflyttad tills i oktober. Men troligtvis är han precis lika grym i oktober som han är nu - så det lär vara värt väntan tills man får höra Army Of Two live på riktigt.

Dansar runt, jag hör oss sjunga.

2013-02-02 / 19:55:19
En helt vanlig dag1 kommentarer
Schlagerpeppen är på topp. Om cirkus tio minuter befinner jag mig nedgosad i soffan framför tvn. Innan det är dags att duka fram chips, dipp och choklad så tänkte jag bara passa på att svänga inom här och säga hej. Idag håller jag och min kära paljettkrage tummarna för David Lindgren. Heja, heja!