Don't overthink, just let it go.

2012-09-30 / 21:17:59
En helt vanlig dag0 kommentarer
Som avlslutning på helgen bjuder jag på Iso-brusiga bilder, igen. En helg som förövrigt har varit alldeles finemang. I fredags damp det ner efterlängtad post i brevlådan, vilket firades med att Christina kom hit för att sova över. Vi hade Lwwy-marathon, agerade mästerkockar och under lördagen så agerade vi även sockerbagare.  Massa trevligt i vart fall! Idag har jag inte gjort någonting så väldigt speciellt. Kollat två dokumentärer om den globala uppvärmningen (pluggat) och bara hängt. Precis som vilken söndag som helst. Nu ska jag kvällsplugga och försöka kolla film samtidigt - vi får se hur det går!
 

Fin som en pralin.

2012-09-26 / 18:28:12
En helt vanlig dag2 kommentarer
Igår satte jag lite färg på tillvaron, eller åtminstone på mitt hår. Så numera är jag fin som en pralin!

Hej hallå, Göteborg.

2012-09-24 / 15:42:00
En helt vanlig dag0 kommentarer
I lördags vankades Göteborgsvisit tillsammans med Christina, Louise och Håkan. Efter tre timmars bilresa var Christina såhär glad när vi äntligen var framme!
 
 Stackars Christina blev tvångskramad lite titt som tätt under hela dagen. Som på parkeringen till exempel.
 
 
 
Louise och Christina var fina i sina kaninöron! Eftersom att jag var dum nog att sätta lite för högt Iso så är vissa av bilderna sönderbrusade, men det får vara så.
 
Christina blev med koala.
 
Också tvingade jag Christina till en obligatorisk bild i koalasammanhang.
 
Eftersom att det var så kallt så blev det inte så mycket karusellåkande, men två små åkkuponger blev i alla fall till en tur i Spinrock.
 
Slänggungorna var lika fina som alltid, men idag blev det ingen åktur.
 
Efter ett par timmar på Liseberg började det bli dags att åka hemåt igen. Och nu passar jag på att avrunda detta blogginlägget om en väldigt skoj dag med en liten bild på gullekoalan Z.

Live while we're young.

2012-09-20 / 19:23:30
I mina öron0 kommentarer
i
Inte alls min musiksmak egentligen, men det är ju lagom (läs: omöjligt) svårt att inte sittdansa till detta. Precis vad som behövs när man är trött på sitt naturkunskapsarbete!

We only wanna have a laugh.

2012-09-16 / 15:50:21
En helt vanlig dag0 kommentarer
Men vad helgen går snabbt jämt! Nu är det söndag igen och här sitter jag och mår som en död fisk ungefär. Har drabbats av förkylningen från helvetet och känner mig som ett snorigt dagisbarn. Men, men. Innan jag började må  som jag gör nu så har jag i alla fall haft det trevligt. I fredags kikade Christina förbi för att sova över. Vi firade N-dagen i efterskott genom att äta brownies och glass, dricka krusbärscider och kolla på brittisk film = mycket trevlig kväll/natt. 
 
Så, fram tills idag har helgen varit på topp. Men nu dalar det och jag sitter och tröstäter chokladpudding, för det förtjänar man nog när man måste plugga trots att man egentligen bara vill gå i ide tills nästa år. Nog tjatat, nu måste jag skriva ett personporträtt här. 

Behind the scenes.

2012-09-09 / 17:15:47
En helt vanlig dag1 kommentarer
Idag har det bakats kakor, eller rättare sagt provbakats. Som jag nämnt tidigare så är ju mitt projektarbete att skriva en receptbok fylld av goda bakverk, så det krävs mycket provbakning för att komma fram till de godaste recepten. Utöver provbakning har det som bakats även fotograferats och jag är just nu en galet nöjd människa. Nu ska det strax fikas här - mina kakor såklart! 
 
(Glöm förresten inte bort min loggboksblogg - klicka här för att komma dit).

I'm crushed, defeated, junk.

2012-09-07 / 13:10:43
En helt vanlig dag0 kommentarer
Sjuttioen dagar kvar.

These boots are made for walking.

2012-09-06 / 18:41:00
En helt vanlig dag0 kommentarer
Igår uppdaterade jag skohyllan en aning. Dessa fina små skapelser till kängor har nu fått ta plats på hyllan tillsammans med resten av min stora hög av skor. De känns som ett par värdiga ersättare för mina troget ingångna kängor som pensioneras nu i år. Nu ska det bara bli lite höstigare väder också, så att de får komma till sin rätt!

Som att längta efter vatten när man simmar.

2012-09-03 / 00:09:37
En helt vanlig dag2 kommentarer
Oj, vad snabbt tiden går. Snart är det ny vecka igen och det känns som om att helgen bara har flugit förbi. En helg som har varit väldigt trevlig. I fredags tog jag nämligen tågbussen hem till Christina för att sörpla blåbärssoda, äta så mycket godis att vi egentligen borde ha rullat fram dagen efter och nästan gå vilse under en liten kvällspromenad. Sov där tills i lördags och hade det väldigt skoj. Resten av helgen har jag bara ägnat åt att inte göra någonting i princip. Jag har mest varit allmänt lat och kollat på Finnkampen, men det är ju inte fy skam det heller.