Little things.

2012-10-30 / 14:46:42
En helt vanlig dag1 kommentarer
Halloj! Det var ett litet tag sedan jag skrev här senast. Sedan dess har jag hunnit få höstlov och besöka Emporia med Christina och Louise (och köpa bästa vinterjackan). Firar mitt höstlov genom att ha dragit på mig världens äckelförkylning. Fick sorgligt nog ställa in dagens bravader med Christina och Louise till förmån för att sitta hemma i min ensamhet och snörvla/hosta som en idiot om vartannat. Nu ska jag vira en halsduk om halsen och se vad TV-tablån har att erbjuda. Oh, vilken trevlig tisdag!

Never did I know, forever, endeavor.

2012-10-24 / 23:18:48
En helt vanlig dag1 kommentarer
24 dagar kvar och Timo är alldeles fantastisk.

Joyeux anniversaire.

2012-10-21 / 15:10:00
En helt vanlig dag0 kommentarer
 
Känner mig lite som en värdelös kompis som inte uppdaterade min blogg i torsdags då bästa Jens Früst fyllde år, men jag tänkte att jag passar på att kompensera idag. Just nu tror jag nämligen att jag befinner mig hemma hos just Jenny för att fira hennes födelsedag lite i efterskott nämligen. Eftersom att jag är lite för ivrig med att visa bilder på presenterna jag brottats med att slå in i en halv evighet så är detta inlägget tidsinställt. Hur som, så var väl det enda jag egentligen ville säga grattis i efterskott till världens bästa Jenny! ♥

Sunshine like a knife.

2012-10-20 / 15:09:30
En helt vanlig dag0 kommentarer
Hej hallå! Lördag idag och jag har precis plockat ut två plåtar snickerskakor ur ugnen. Har även lyckats skada mig på kuppen. "Åh, stackars Josefi som skar sig då hon hackade snickersbitar till kakorna" skulle jag gärna vilja att ni tänkte, men nej. Hur ironiskt är det liksom inte att jag skar upp fingret på en bakplåt? Ville typ lägga mig ner på golvet och gråtskratta så patetiskt som det kändes (mest gråta, eftersom att jag inbillade mig själv att jag skulle behöva amputera fingret). Så nu är mitt finger fint invirat i nåt slags skumgummiplåster som jag inte lär våga ta av på hundra år.
 
Hur som blev kakorna toppenbra! Så, kära familj, kom hem - Jag vill fika!

I get carried away.

2012-10-16 / 23:43:24
En helt vanlig dag0 kommentarer
Photobooth skvallrade om att jag hade charmen i behåll dagen efter att håret blivit några nyanser mörkare.
 
Idag är en glad dag! En väldigt bra dag. Ni vet en sån man skulle vilja pausa och leva i ett bra tag till. För att toppa en redan bra dag så såg jag precis Sverige vända nederlag mot bragd mot Tyskland. Glädjefnattade runt här hemma och firade hela kalaset med lite Lwwy, så nu är mitt humör maxat. Funderar på att avrunda dagen med lite 2 Broke Girls, så att jag kan göra mig av med lite överskottsglädje! Det tycker jag att vi spikar, så nu avrundar jag. Ännu ett utropstecken och hej!

That's what's up.

2012-10-15 / 19:37:28
En helt vanlig dag0 kommentarer
Hej! Ikväll hänger jag med fem brittiska pojkar i köket och rör ihop en plåt chokladrutor. Imorgon hade jag nämligen tänkt vara snäll nog att bidra lite till ett par klasskompisars askalas välgörenhetsinriktade projektarbete, vilket ska bli väldigt kul. Nu ringer snart timern där nere, så jag ska kila ner till glasyren, kokosen och strösslet igen!

I swear you're giving me a heartattack.

2012-10-10 / 11:47:00
I mina öron0 kommentarer
Det bästa med denna hösten (utöver att alla serier drar igång igen) är nog att det släpps så himla mycket bra musik. Som denna låten här ovanför tillexempel. Har haft den på repeat under mitt tidningsomslagspysslande idag och tänker fortsätta att ha det så ett tag till.

I'm making something out of nothing.

2012-10-10 / 00:22:41
En helt vanlig dag0 kommentarer
en liten charmig bild från december förrförra året.
 
Visst är det ironiskt att jag hade planer på att försöka blogga minst en gång om dagen genom hela oktober? För det tycks ju ha gått alldeles super. Bloggen sprudlar ju av nya inlägg, verkligen. Skyller på att jag har varit upptagen med att äta alldeles för mycket kanelbullar, intervjua Afrodite, planera tidningsomslag, tränga mig förbi arga tanter med kundvagnar i ett visst stort varuhus, samla ihop små guldmynt, skratta nervöst och lyssna på pojkband. För det är lite så mitt liv har sett ut på sistone och det har faktiskt varit alldeles utomordentligt bra. Så sådär får det gärna lov att fortsätta att vara!

I take a walk.

2012-10-08 / 01:40:00
En helt vanlig dag1 kommentarer
Bjussar på lite alldeles utomordentligt bra musik (som jag har kalasbra H att tacka för) såhär mitt i måndagsnatten. Dags att take a walk i sängs nu, så det får ske till tonerna av denna låt.

Finurliga bakverk.

2012-10-03 / 00:15:18
En helt vanlig dag0 kommentarer
Ohoj! Tänkte bara berätta lite snabbt att min lilla loggbokblogg har gått och fått sig ett nytt utseende. Så numera ser den faktiskt någorlunda ut. Vill ni ta er en titt på hur designen ser ut i sin helhet så är det bara till att klicka på bilden. Nu ropar sängen på mig!