What a buzz.

2012-11-27 / 21:49:23
En helt vanlig dag0 kommentarer
Nämen, ser man på vad som låg och väntade på mig när jag kom hem ifrån skolan förut. En dag innan releasedatumet dessutom. Oh my goodness, what a buzz!

Right place, right time.

2012-11-25 / 18:50:00
En helt vanlig dag0 kommentarer
Detta kan vara bland det svåraste jag tampats med på väldigt länge. Albumet som jag har förhandsbeställt och som ska landa i min lilla brevlåda på onsdag har alltså redan smugit sig in på Spotify och detta är vad jag möts av varevigaste gång jag känner för att lyssna på lite musik. Att inte klicka och lyssna igenom albumet direkt är otroligt krävande. För jag är frestad, tro mig. Men onsdag är alltså dagen då jag får lyssna. Så nu får jag bita ihop.
 
Hur som haver så hade jag väl inte tänkt ägna ett helt inlägg åt hur jag till varje pris måste undvika att tjuvlyssna på förhandsbeställa skivor, utan snarare åt att berätta lite vad som har hänt på sistone. I förra helgen vankades passande nog helkväll med Christina. Då bockade vi av att betala allt man köper med enbart enkronor (om vi nu hade haft någonstans att bocka av detta ifrån), firade passande nog Olly-dag eftersom att han hälsade på i X-Factor och premiäråt Cadbury creme eggs. Väldigt trevligt, precis som denna helgen som även den har spenderats med bra vänner och lite för mycket godis.

My heart skips a beat.

2012-11-17 / 19:54:25
En helt vanlig dag0 kommentarer
Om ni undrar vad jag hittade på igår så var detta ungefär vad jag och Christina satt bänkade framför TVn för. Olly är så cheeky och fin!

Take me home.

2012-11-09 / 15:40:51
En helt vanlig dag0 kommentarer
Idag är det äntligen den nione november, vilket innebar att en efterlängtad skiva låg och väntade på mig i brevlådan förut. Jag har dock inte fått lov att lyssna ännu, utan det ska göras hemma hos Chrille Bäckis lite senare. Istället har jag sysselsatt mig själv med att baka kokostoppar. Fick något skum kokostoppsinfall på väg hem från skolan igår, så idag fick det bli lite kokostoppsbak. De blev goda, så några sådana får hänga med hem till Christina om en stund! Nu måste jag packa här, så att jag slipper stressa till tåget sen. Glad Take me home-dag på er!

I won't let these little things slip out of my mouth.

2012-11-02 / 18:21:54
En helt vanlig dag0 kommentarer
Fin låt, fin video, allt är fint.