OV Beachhandboll 2012.

2012-05-30 / 15:58:52
En helt vanlig dag1 kommentarer
Idag kickade Ov Beachhandboll 2012 igång och jag och Rebecca fanns på plats för att dokumentera lite utav det som skedde på området. Under hela turneringen kommer nämligen skolan jag går på att finnas på plats och fotografera, filma, skriva små texter samt twittra och facebooka om vad som händer på plats. Kylan och det dåliga vädret till trots så blev det en hel del fina bilder tagna idag. Dessutom har det varit en väldigt skoj dag. Nu tar jag en handbollspaus i en hel dag dock, så jag återkommer inte till området förrän på fredag. Det är nästan så att jag längtar lite tills dess. Bilden ovan visar förresten hur peppade jag och Rebecca var förut och är lånad ifrån LBS Helsingborgs facebooksida!

Nothing can change this love.

2012-05-29 / 00:52:43
En helt vanlig dag0 kommentarer
I helgen har det frossats. Tårta och egengjorda chokladbollar som lillasyster bakat, för att inte glömma en massa göttig grillad mat. Dessutom har morsdag firats och jag har försökt att smälta att vi faktiskt gick och vann Eurovision Song Contest i lördags (som den sanna schlagernörd jag är). Det går lite si sådär, men jag försöker att ta in det. Nu är det ny vecka och den kommer att gå i pluggandets tecken. Nu är det slutspurt och det är massa som ska bli klart, men det ska nog gå fint ändå. Vi hörs när vi hörs, helt enkelt.

Euphoria, forever til' the end of time.

2012-05-26 / 21:01:51
En helt vanlig dag0 kommentarer
Jag bjuder er på en tjusig bild som föreställer min lillasyter.
Efter att ha spenderat ett par timmar tillsammans med Jenny, Amanda och Emma hemma hos just lilla Jenny så har jag nu blandat dipp och ihandlat chips. Nu återstår det bara att hoppa i de mysiga tightsen och att dra på raggsockarna. Sen vankas det Eurovision Songcontest för hela slanten. Heja Loreen!

I'm moving past the feeling.

2012-05-23 / 00:38:45
En helt vanlig dag1 kommentarer
Tjoho. Jag har så mycket på gång just nu att jag hela tiden glömmer bort min lilla blogg. Just nu spenderar jag mycket tid ute i det fina vädret. Just idag har jag strosat runt i fågelmönstrad klänning och ballerinaskor, druckit x antal glas saft och ätit glass ute i solen, legat och halvsovit i hammocken och pluggat mer matte på ett par timmar än vad jag gjort sammanlagt under hela denna terminen. Satte precis alarmet på kvart över sex, så får väl se till att krypa ner under täcket snart. Vid åttasnåret väntar nationella i matte och jag är förvånansvärt lugn och förberedd faktiskt. Vad har hänt med mig egentligen?

Ett litet grattis på födelsedagen.

2012-05-14 / 16:05:14
En helt vanlig dag0 kommentarer
Idag är det ingen vanlig dag, för idag är det nämligen pappas födelsedag. Ett fyrfaldigt leve och en massa hurra åt honom. Så på lunchen kilade jag iväg och köpte världens finaste present som jag finurlat på ett tag. Jag hoppas att han kommer att gilla den precis lika mycket som jag gör. Om inte får han passa sig att jag inte tjyvar tillbaka den. Vad som finns i paketet hade jag tänkt visa lite senare!

I walk with you if that's alright.

2012-05-12 / 17:19:27
I mina öron0 kommentarer
Lite ögon- och örongodis såhär på en lördag. Kan inte säga någonting annat än att jag längtar tills denna grabben släpper nytt album!

That's what's up.

2012-05-11 / 22:11:27
En helt vanlig dag0 kommentarer
Hej på er! Här sitter jag invirad i min mysiga teddyfilt och äter maltesers inne på min lillasysters rum. Utanför viner vinden vilt och försöker överrösta musiken som strömmar ur högtalarna. Dagen har jag spenderats åt visitkortspillande, att lyssna på The Kooks en aning för högt samt att fotografera till ett reportage jag hade tänkt skriva om min lillasyster. Eftersom att vi hade hemstudier idag så har jag haft en väldigt lugn fredag och detta är vad jag hade tänkt fortsätta med under resten av kvällen, så nu virar jag filten ännu lite hårdare omkring mig och sätter igång ett avsnitt av någon göttig tv-serie.

Will a wind blow her away?

2012-05-01 / 21:48:49
En helt vanlig dag4 kommentarer
Hej! Det händer mycket just nu. Igår firades Valborg med lite häng med ett par göttiga vänner och avslutades sedan med en sleepover hos bästa Jenny. Idag har jag ätit glass, lapat sol, pluggat matte och dessutom så har jag hunnit knäppa ett par bilder på x antal plagg som jag gärna vill få ur garderoben (och skicka vidare till ett par kärleksfulla hem, såklart). Jag har alltså hunnit med mycket denna första dagen i maj.