Lördag, tigermuffins och lite sånt.

2012-03-31 / 19:08:59
Sockerchock1 kommentarer
0
Helg och äntligen lov. Detta firades genom att jag skrev klart min summering till mitt seminarium i engelska och sedan blev det lite muffinsbakande också. Jag som trott att jag var helt galet trött på muffins hade tydligen helt fel. Ih, får se till att passa mig så att jag inte äter upp allihopa.

Du borde sett att jag var full av liv.

2012-03-31 / 00:41:54
I mina öron0 kommentarer
Ni vet när man sitter på en jätteseg lektion och bara vill dö en smula? Ungefär i det läget befann jag mig när jag hittade detta guldkorn bland nyheterna på Spotify i torsdags. Thomas Stenström har aldrig gjort mig besviken förr och han gjorde det inte nu heller. Jag fullkomligt älskar denna låten. Lär gå på repeat under hela lovet känner jag på mig (kanske till och med hela våren).

I'll be words and you'll be music.

2012-03-28 / 11:43:29
En helt vanlig dag0 kommentarer
Jag struntar i de där stora sakerna, helheterna. Det är de små tingen jag vill åt. De där som egentligen är helt obetydliga, men som man ändå vill hålla hårt och krampaktigt fast vid. De där små sakerna man vill minnas. Bara jag får uppleva någonting sådant är jag nöjd. Sen kan allting annat få bli hur fel som helst. Det rör mig inte ryggen. Och förresten så längtar jag som en tok tills sommaren, ville bara få det sagt.

It's a hard life to live, so live it well.

2012-03-26 / 12:18:58
En helt vanlig dag1 kommentarer
När man promenerar hem i strålande sol, stöter på årets första fjäril på vägen och håller på att krocka med fåglar som flyger i helt fel riktning så känns det lite surt att sitta inomhus och spendera dagen åt att plugga. Men det måste göras, så då är det väl lika bra att få det gjort direkt. Nu väntar mitt tal inför muntliga nationella i Svenska B på att få bli färdigskrivet och därefter har jag en liten dejt med mitt samhällsarbete. Går allt som det ska så tänker jag belöna mig själv med lite glass och ett avsnitt av 2 broke girls sen. Jag håller tummarna!

Little birdie flying high.

2012-03-25 / 19:04:42
Mina klädval0 kommentarer

Egentligen är inte jag så jättemycket för accessoarer. Utav någon konstigt anledning tycker jag att det är så krångligt och klumpigt att springa runt med halsband, armband och ringar. Men på sistone så har jag verkligen blivit helt beroende utav små söta accessoarer. Helst ska de vara guldiga, enkla och formade som små djur. Uggleringar och små kaniner i öronen är bara ett par favoriter, så därför blev jag inte riktigt förvånad när jag föll pladask för detta fina halsbandet tidigare idag. Nu kan det lilla guldiga eiffeltornet jag haft runt halsen en triljard gånger detta året få ta en välbehövlig paus tycker jag. Jag har ju trots allt hittat en värdig efterföljare!

Never give up on someone.

2012-03-20 / 00:54:07
En helt vanlig dag2 kommentarer
Godnatt.

Under slow black skies.

2012-03-17 / 19:00:51
Önskesaker0 kommentarer
Linne, shorts och skärp - H&M | Väska - Asos | Skor - Top Shop | Klänning - Monki

Har en extremt tråkig lördag och längtar något helt galet efter sommaren. Hela denna veckan har varit galet tråkig, med alldeles för skiftande väder - mestadels galet tråkigt det med. Det har blivit lite för mycket tycka synd om sig själv och bara varma allmänt slö under veckan, så jag hoppas verkligen att våren kommer hit på riktigt snart. Så att man kan gå ut och hitta på annat. Är så trött på att sitta inomhus jämt, rätt så trött på det mesta just nu faktiskt.

Äppelknyckarjazz.

2012-03-16 / 17:08:17
En helt vanlig dag0 kommentarer
Ledig fredag idag. Och hur spenderar man en sådan dag bäst? Kanske med lite pigall och fotografisk bildhistoria, tänkte jag. Tja, med lite Äppelknyckarjazz i öronen så ska det nog fungera. Även trots att jag hellre hade legat i sängen och kollat på Veronica Mars hela dagen istället.

Won't you shine, shine on.

2012-03-12 / 17:48:31
En helt vanlig dag0 kommentarer
Hej jag heter Josefi och jag kan aldrig bli bra på bild. Detta är alltså resultatet efter ett askasst försök att visa upp min nya vårjacka. Kunde ju inte hålla med mer om det där att spegeln alltid säger en sak, medan kameran säger en annan, än vad jag gör just idag. Men, men. Man ser en liten del utav jackan i vart fall också är det aldrig fel med lite motljus heller!

Vi lovade varandra att bli något bättre.

2012-03-10 / 19:26:57
I mina öron0 kommentarer
Sedan i Januari har denna låten förgyllt mitt liv en aning och idag såg jag att det fanns en video till den. Så här har ni den. Galet bra låt, snygg video också är Thomas Stenström väldigt tjusig han med. Nu taggar vi Melodifestivalsfinal tycker jag!

The sun, it rises slowly as you walk.

2012-03-09 / 19:01:11
En helt vanlig dag0 kommentarer
Idag presenterade vi albumomslag i skolan och här har vi mitt omslag till The Cave utav Mumford and Sons. Jag är faktiskt förvånsvärt nöjd med resultatet och detta kommer ifrån tjejen som aldrig är nöjd med någonting, så det är väl bra skulle jag tro. Jag har inte så mycket att skriva om här i bloggen känner jag. Det blir mest en massa fotouppgifter som bloggas nuförtiden, men det blir väl bättre senare när det händer lite mer spännande saker i mitt liv. Vi kan ju hoppas på det i alla fall!

She moves in her own way.

2012-03-06 / 01:14:09
En helt vanlig dag1 kommentarer
Det kanske blir lite mycket Jenny här i bloggen nuförtiden, men jag har så himla många bra bilder som jag vill blogga. Så ni får stå ut ett litet tag till! Och nu när vi ändå pratar om Jenny, så varför inte säga ännu lite mer om henne? För denna tjejen här ovanför är verkligen helt fantastisk. Jag vet nog ingen som får mig glad igen lika snabbt som jag håller på att bli sur igen, ingen annan som man skulle kunna ligga och skratta åt varandras skratt tillsammans med i evigheter, eller som gör mig sådär galet tävlingsinriktad när det kommer till allt att jag inte kan låta bli att vilja sätta mig och sura i ett hörn om jag sedan råkar förlora. Tack, tack, tack Jenny för att du alltid orkar lyssna när jag grubblar över saker i år och dagar och för att du alltid gör mig på helt fenomenalt bra humör! 

Do you want to go to the seaside?

2012-03-02 / 18:16:49
Bakom kameran0 kommentarer
Efter att ha redovisat porträttbilderna tidigare idag så tog hela klassen kamerorna med sig och gick ner till havet. Där fotograferade vi en stund, tills vi frös så mycket om händerna att vi vände om och gick tillbaka till skolan igen. Jag var väl inte riktigt på fotohumör idag, men ett par fina bilder fick jag i vart fall till. Som dessa två på Rebecca och Elin till exempel. Efter att vi kommit tillbaka till skolan fick vi lov att åka hem och väl hemma låg världens just nu bästa sak och väntade i brevlådan - Just Dance 2, så det är vad jag har sysselsatt mig med under dagen. Har dansat så mycket att jag varit tvungen att lägga mig ner på golvet för att det har känts som om att det runnit blod ur öronen på mig, men det får man kanske räkna med när man är galen efter att slå sina egna rekord gång på gång.

Motljus, medljus och sidoljus.

2012-03-02 / 14:49:12
Bakom kameran1 kommentarer
Idag var det dags att redovisa porträttbilder i skolan och här är de tre bilder jag visade upp. Troligtvis ser ni vilken som har vilken ljussättning, men om inte så är bild nummer ett tagen i motljus, nummer två är tagen i medljus och trean är tagen vid sidoljus. Jag är galet nöjd med mina bilder och håller tummarna stenhårt för att de som skulle lämna feedback på de tyckte om de också!

D-d-dance, dance, dance til' you get it right.

2012-03-01 / 18:57:04
Bakom kameran0 kommentarer
Ta en bild i motljus, en med sidoljus och en i medljus. Så löd uppgiften vi fick tills imorgon i Foto A. Så idag bokade jag in en liten fotografering med min kära vän Jenny. Vi var väl ute i ungefär en och en halvtimme och letade som galningar efter minsta lilla antydan till motljus. Från att ha varit grått och tråkigt väder den första timmen så sprack dock vädret upp lite senare, så nu är jag helt klar med alla mina bilder. Och galet nöjd är jag dessutom!