Ett stycket charmtroll.

2012-06-27 / 00:24:15
En helt vanlig dag1 kommentarer
Detta lilla charmtrollet har jag idag varit hos veterinären tillsammans med. Hon har haft lite problem med ena ögat, men efter dagens besök hoppas vi att det ska bli bättre. Nu följer en penicillinkur och massvis utav gosande, så ska nog det där retliga ögat ge med sig. Snuffe heter hon förresten, om ni inte har sett henne förut. Hon är den gosigaste kaninen jag någonsin träffat och jag tycker så himla mycket om henne. Denna bilden har ett par månader på nacken, men nu kände jag att det var dags att damma av den och visa upp den här, så att ni också får ta del av denna lilla filuren.

You don't know what you set in motion.

2012-06-25 / 21:23:18
En helt vanlig dag0 kommentarer
Oh, touch my heart and it's over. I'm back under water, pulling me back under water.

Ett par midsommarbilder.

2012-06-23 / 19:11:26
En helt vanlig dag0 kommentarer
Jag tror att jag nyss förlorade ett par år av mitt liv, enbart för att tillfredsställa er bloggläsare. Den person som ligger bakom den nya bilduppladdningsfunktionen här på sidan har troligtvis inget eget liv och försöker därför stjäla lite av mitt istället. Det är inte okej, så lägger inte den här personen av med det snart så fruktar jag att jag måste stämma denne. Ungefär såhär skulle jag vilja beskriva min midsommar i vilket fall som helst. Åt lite för mycket nypotatis med dill och sötsaker. Dog en aning av illamående efter all mat (och självklart även över hur gott allt var, men let's face it - det är roligare att klaga på saker och ting). Annars var det en trevlig midsommar, precis som vanligt.

Smiling keeps you young.

2012-06-22 / 23:34:12
En helt vanlig dag2 kommentarer
 
Ett skepp kommer lastat med ett väldigt sent glad midsommar och en bild som bara skriker Josefi. Jag har haft en väldigt fin dag och har knäppt en massa bilder som jag tänkte visa imorgon. Tills dess, håll till godo!

Go right ahead now.

2012-06-07 / 14:26:17
En helt vanlig dag1 kommentarer
Hej på er! Kom hem ifrån avslutningen för en liten stund sedan, alldeles proppfylld av massa sötsaker. Nu är två av tre år på gymnasiet förbi och det känns lite sådär. Det känns nästan lite overkligt att jag bara har ett år kvar och sedan är det dags för studenten. Kanske borde sluta grubbla nu, annars går det överstyr. Ikväll bär det av hem till Leonora där nästa hela klassen ska samlas för att fira hennes artonårsdag lite i efterskott. Hoppas att det blir skoj!
Bilderna här ovanför är förresten en del av mitt slutprojekt i Foto A, där Jenny snällt fick lov att posera framför kameran.