In case you didn't know.

2012-07-29 / 14:40:33
En helt vanlig dag0 kommentarer
Ett år gammal bild, men lite charmig ändå.
 
Halloj! Ska strax kila iväg till bussen för att bege mig till Väla och träffa Christina, men tänkte att jag kunde skriva någonting lite snabbt här ändå. De senaste dagarna har det inte hänt så jättemycket. I fredags åkte jag en sväng till Helsingborg tillsammans med Amanda och sedan avrundade jag kvällen med Os-invigningen. Igår gjorde jag lite allt möjligt och hängde med så mycket jag kunde i vad som hände i alla Os-grenar. Nu när det är Os har jag närmligen en tendens att bli världens sportnörd. Det spelar ingen roll om det handlar om fotboll, cykel eller pingis - jag sitter framför TVn ändå. Så, dör bloggen ut så beror det troligtvis på att jag sitter som ett nervöst vrak framför TVn och hejar på någon duktig svensk!

En bästa vän och muffins.

2012-07-25 / 21:29:03
En helt vanlig dag0 kommentarer
Två bilder som visar lite vad jag gjort idag. Umgåtts lite med kameran och en gosig hund och ätit läskigt många muffins. Också har jag gjort mig själv stolt. Snälla, låt bli att trilla av era stolar nu, men jag har faktiskt tränat idag. Vad skrev Josefi precis? Japp, jag har tränat. Känner mig nästan värd en klapp på axeln, eller kanske två - så klapp klapp. Hade tänkt fira det med lite glass snart, så att jag går tillbaka till att vara normala Josefi igen!

I'll hold your hand or shall we dance together?

2012-07-24 / 21:19:28
I mina öron0 kommentarer
 Tjoff sa det efter att jag sett denna videon, sedan föll jag pladask. Finns det någonting som jag verkligen har en förkärlek till så är det charmiga musikvideos. Denna är så bisarr, men samtidigt ändå så söt att jag kiknar. Och låten är som ett plåster, den sätter sig och är svår att bli av med - fast bli av med den tror jag ändå inte att jag vill bli.

Getting busy doing nothing.

2012-07-24 / 19:19:45
En helt vanlig dag0 kommentarer
Åh, det är helt underbart väder ute. Ska tydligen vara fint hela veckan, så jag försöker passa på att vara utomhus. Idag har jag varit ute och promenixat med Amanda. Känns som om att det var hundra år sedan jag träffade henne senast, så vi hade väldigt mycket att prata om. När jag kom hem så bestämde sig mamma för att impulsbada Berne, vilket han inte uppskattade. Jag uppskattade det i alla fall. Kunde ju plocka fram kameran och fotografera lite så. Måste säga att Berne på vissa utav bilderna där han var nybadad var otroligt lik Sondre Lerche, så nu har jag bestämt att han är lite halvt norrman. Men det tror jag att jag ska kunna stå ut med!

Fotboll och sommarväder.

2012-07-22 / 16:23:51
En helt vanlig dag0 kommentarer
Idag är det superväder utomhus. Solen skiner och shortsen sitter på. Ska dock spendera eftermiddagen/kvällen inomhus, närmare bestämt på Ikea. Men det är trevligt det med. Gårdagen, som också var fin, spenderade jag dock utomhus, så jag tycker att det kompenserar. Igår vankades nämligen fotbollsmatch. Min första på över tre år (skäms lite över att det gått så lång tid sedan jag var på fotboll sist, men men). Jag misstänker att jag för tur med mig, för det blev minsann en vinst. Nästa match blir om tretton dagar och jag längtar ärligt talat lite redan!

The more I had to change I'd just stay the same.

2012-07-18 / 20:23:15
I mina öron0 kommentarer
Och med några somrar på nacken så är det nu bekräftat att denna låten fortfarande är precis lika bra. Kanske lite bättre till och med.

We leave our heartbeats in the sand.

2012-07-18 / 17:06:53
En helt vanlig dag0 kommentarer
Här var det visst dött igen, så nu fyller jag ut med lite Instagrambilder. Jag antar att jag har fullt upp med att göra annat. Vissa dagar spenderar jag åt att äta en årsförbrukning av onyttigheter tillsammans med Christina framför Kronjuvelerna och Lilla Jönssonligan eller kanske till att snubbla och skaffa mig världens bulor och blåmärken. Andra dagar går jag på kvällspromenader, cyklar hem på min cykel som har punktering och tittar på otaliga avsnitt av Pretty Little Liars. I vilket fall som helst så lever jag och har för det mesta väldigt kul. Ska försöka att klämma in lite fler blogginlägg, men jag lovar ingenting för jag är trots allt sämst på att hålla "jag lovar att jag ska blogga"-löften.

Abc, you need a boy like me.

2012-07-04 / 14:26:31
I mina öron0 kommentarer

Mitt i alla trista böcker som jag egentligen inte har någon lust att läsa, men ändå plöjer mig igenom för att ha någonting att göra damp det idag ner någonting efterlängtat. Ett nytt album för mig att lyssna in mig på. Inte vilket som helst heller, utan We Dance som Erik Hassle's nya skiva så fint heter. Är inne på andra genomlyssningen nu och jag har redan trillat dit. Fallit pladask. Detta var precis vad jag behövde, så nu kanske (snarare helt garanterat) jag slipper slita av mig håret så trött som jag var på mina gamla Spotify-spellistor. Nu ska jag återgå helhjärtat till alla Fjäderregn, Abc och Hjärtslag i sanden som väntar på mig.