Dansar runt jag hör oss sjunga.

2012-02-27 / 21:00:56
En helt vanlig dag1 kommentarer
I lördags drog jag mig hem till Jenny för lite melodifestivalshäng toppat med några omgångar Singstar och Just Dance tillsammans med henne, Amanda, Emma, Christina, Louise och Danny. Satt och höll tummarna för Axel Algmark mellan nävarna popcorn som stoppades i munnen och blev ganska besviken när han sedan inte gick vidare, men så kan det va. Dansade sedan ungefär en miljon gånger till A-punk med Amanda, slog i princip alla rekord som gick att slå på Singstar med Jenny, sjöng med i alla låtar som spelades under natten och åkte sedan hem vid klockan åtta på morgonen utan att ha fått en enda sekunds sömn. Galet bra lördag helt enkelt!

En bild från i lördags.

2012-02-26 / 21:12:46
Sockerchock0 kommentarer
Wohoho, titta vad jag gjorde i helgen. Chokladrutor såklart. Supersmarriga sådana som både uppskattades av min familj och människorna jag spenderade lördagskvällen med. Mer om det där med lördagskvällen sen, när jag orkat redigera bilder och sådär. Just nu är jag alldeles för lat och trött i huvudet (måste sluta dygna). Nu ska jag poppa popcorn och sätta mig ute i soffan med mina syskon, hejs.

Rocky horror show.

2012-02-23 / 22:06:00
En helt vanlig dag0 kommentarer
Jag är lite utav en sucker för musikaler och även serier är någonting som jag älskar. Om man nu skulle få för sig att blanda dessa två ting, vad kan man tänkas få fram då? Ingenting mindre än Glee, såklart. Häromveckan när jag låg hemma sjuk så började jag kolla ikapp de avsnitt jag missat utav Glee och lyckades då plöja igenom hela säsong två på enbart en helg. Och där i säsong två lyckades jag med att hitta ett utav mina absoluta favoritavsnitt, nämligen det avsnitt där New Directions planerar att sätta upp musikalen Rocky Horror Show. Jag föll pladask för musiken och kan ni då gissa vem som hoppade glädjeskutt här hemma när alla låtar ifrån detta avsnittet fanns att hitta på Spotify? Om ni vill så får ni hemskt gärna lov att trycka här för att lyssna. Jag blir så glad utav dessa låtarna och de har gått på repeat här hemma de senaste dagarna (speciellt Damn it, Janet och Touch a touch a touch a touch me).

Lite chokladrutor.

2012-02-21 / 20:46:38
En helt vanlig dag0 kommentarer
Jag har lyckats komma över minneskortet som jag använde väldigt mycket då jag fotograferade i somras/höstas igen och hittade där massvis utav bilder som jag faktiskt aldrig använt. Lite dumt att kolla igenom det kan jag tycka nu i efterhand, för nu är jag helt galet sugen på chokladrutor. Kanske får se till att baka det i helgen. Hur som så betyder detta att jag nu har en massa bilder att använda till blogginlägg, så nu hoppas jag att jag lär blogga lite oftare.

I don't wanna feel like it's an end of a summer.

2012-02-18 / 18:28:55
Önskesaker2 kommentarer
Tröjor - H&M | Shorts - Topshop | Väska - Lindex | Ballerinaskor - H&M | Läppglans - H&M

Medan jag sitter här, ensam i mitt rum lyssnandes på min lillebror som sitter och skriker i sitt headset medan han spelar Xbox precis utanför så kan jag inte låta bli att längta till sommaren. Att kunna springa runt barbent, i ballerinaskor och drunkna i all färg man kan klä sig i. Egentligen är jag mer utav en vårtjej, men just nu känns trettio plusgrader så himla mycket mer lockande än ett par minus. Att kunna vara ute tills det blir natt utan att det ens blivit speciellt mörkt och att njuta utav ett efterlängtat sommarlov. Snälla tiden, gå fort nu!

Dör smaskighetsdöden.

2012-02-08 / 23:06:57
Sockerchock1 kommentarer
Imorgon är ingen vanlig dag, för imorgon är det Samanthas 18-årsdag. Så idag har jag spenderat min kväll åt att baka dödligt goda smartieskakor som hela klassen ska kalasa på tillsammans imorgon. Jag hoppas att de kommer att tycka om de lika mycket som jag, för jag tycker att de blev helt galet smaskiga!

Le printemps.

2012-02-06 / 10:47:59
En helt vanlig dag0 kommentarer
Imorse gick jag till tåget i übertunna tights och trodde att mina ben skulle vara lagom köldskadade då tåget rullade in på perrongen. Och både då och nu toklängtar jag till våren. När man slipper dö för att man inte har någon lust att klä sig i femtioelva lager kläder varevigaste dag, när man kan strutta runt i converse utan att frysa sönder tårna och när det växer tussilagos, blåklockor och vitsippor lite här och var. Kom hit nu då våren. Jag är så trött på minusgrader att jag vill gå i ide!