You make my dreams come true.

2012-08-30 / 23:16:00
En helt vanlig dag0 kommentarer
Innan jag går och lägger mig så bjussar jag på ett tre i ett-erbjudande här. Vad sägs om bästa pepplåten just nu, min favoritscen i 500 Days Of Summer och dessutom en av världens snyggaste skådisar (Joseph Gordon-Levitt, såklart) i ett? För bra för att vara sant säger du, men nähä. Sånt ordnar jag!

Min lilla (b)loggbok.

2012-08-25 / 19:05:00
En helt vanlig dag0 kommentarer
Jag vet att några av er som läser bloggen här redan har lite koll på vad mitt projektarbete handlar om och hur jag ska föra min loggbok, men för er andra som kanske är nyfikna så ska ni nu få nyckeln till händelsernas centrum. Under sista året på gymnasiet så hade jag tänkt att jag skulle arbeta med en receptbok. I denna bok är det jag som ska stå för både recepten såväl som layout och fotografier är det tänkt. Under arbetets gång ska man även föra en loggbok, där varenda liten händelse som rör projektet ska skrivas ned. Fast i mitt fall så är denna loggbok snarare en bloggbok, eftersom att den skrivs som en blogg. Så, ifall ni är intresserade av vad som händer i mitt projektarbete så borde ni klicka här. Där har jag idag uppdaterat om mina loppisfynd på bilden ovan och fler uppdateringar som gäller projektarbetet kommer det att bli!

Rådjur, ekorrar och kaniner.

2012-08-22 / 22:51:27
En helt vanlig dag0 kommentarer
Det bästa med att börja skola igen efter sommarlovet är väl ändå att man då kan unna sig världens sötaste kalender. Här har vi min viktigaste lilla bok under året, som är så söt att det är svårt att inte le varje gång man plockar fram den. Lite små och gulliga djur är väl aldrig fel när man redan är skoltrött. Tänkte förresten försöka sammanfatta mitt sommarlov i lite bilder snart. Kanske imorgon, för nu måste jag verkligen sova. Imorgon ringer klockan halv sju (gissa vem som lär vara som en zombie imorgonbitti). Natti!

Bonsoir dans le chalet.

2012-08-06 / 23:53:26
En helt vanlig dag0 kommentarer
 
Jag är fortfarande kvar mitt inne i min OS-bubbla, men hittar givetvis på annat också. De senaste dagarna har jag sett en hel säsong av en utav mina nya favoritserier Awkward, fikat lite för många mazariner och kanelbullar och idag umgicks jag med Christina. Livet är finfint helt enkelt. Nu ska jag kila ner och hämta ytterligare ett glas äpplejuice och sedan vankas ännu ett par avsnitt Awkward. Tjing!

Chokladpuddingsfest och tappade glassar.

2012-08-03 / 21:16:21
En helt vanlig dag0 kommentarer
Men hej hallå! Känns lite skönt att bloggen ibland dör ute lite sådär lagom, för det betyder ju att jag faktiskt gör någonting annat om dagarna. Igårkväll kom Christina hit för att fira en impulsiv chokladpuddingsfest. Förutom chokladpudding med glass-ätande så innehöll kvällen även massvis av skratt och gulliga norrmän. Lämnade av Christina vid tåget runt fem och har sedan dess gått in i min lilla OS-bubbla igen. Lite bordtennis har hunnits med och nu följer jag friidrotten och simningen slaviskt (heja Michel Tornéus och Therese Alshammar). Det lilla klippet här ovanför är förresten en liten allt för charmig favorit!
 

Slänggungor och fjorton andra karusellåk.

2012-08-01 / 12:23:44
En helt vanlig dag0 kommentarer
I måndags tog jag mig en liten tur till Liseberg och gjorde allt man bör göra när man spenderar en hel dag på Nordens största nöjespark. Jag åkte slänggungor, kände mig som en medlem i Lilla Jönssonligan då jag åkte Jukebox till tonerna av "Great Balls Of Fire", köade i en miljard år, skaffade mig en idrottsskada efter att ha kastat lite basketbollar, blundade så hårt att det gjorde ont under tunnlarna i Balder, vann stjärnvinster och dansade till Beach Boys. Räknade nyss på hur många karusellåk det blev sammanlagt och fick det till femton stycken, så att säga att jag köade i en miljard år är ingen överdrift. Så mycket folk, så mycket kö, så många timmar som bara försvann. Hur som haver så var det en finfin dag tillsammans med finfin familj!