Dreaming about the good old times.

2012-04-24 / 00:56:25
En helt vanlig dag3 kommentarer
I fredags var jag inbjuden på 37-årsfest hos bästa Rebecca. Hon och Erika firade sina födelsedagar tillsammans (19+18) och slog på stort med tårtkalas, grillat och annat mys. Perfekta dagen för invigningen av min nya gröna klänning och för användning av de finaste skorna i skohyllan. Har nog aldrig ätit så pass mycket under en och samma kväll som jag gjorde i fredags, så det var en galet mätt och nöjd tjej som sedan tog tåget hem runt tolvtiden efter att ha sörplat massvis av bål och smaskat i sig tårta för hela slanten. Summan av kardemumman, en galet bra kväll helt enkelt!

Stay with me, you don't have to go.

2012-04-16 / 19:35:57
I mina öron3 kommentarer
Ägnar kvällen åt att försöka knåpa ihop en någorlunda tjusig Impresspresentation som jag hade tänkt använda vid min samhällsredovisning imorgon. På Spotify går låten som ni hittar genom att klicka på bilden på högvarv. Repeat, efter repeat, efter repeat. Det är någonting speciellt med den där Erik Hassle alltså.

That's the way I like it, that's how we dance.

2012-04-14 / 22:25:33
En helt vanlig dag0 kommentarer
Igår tipsade ju jag er om att börja följa mig på Instagram där jag är hundra gånger mer aktiv än här i bloggen, men jag kan ändå inte hålla fingrarna ifrån att skriva här. Så har ni ingen lust att plocka fram mobiltelefonen så kan jag upplysa er om att jag idag hunnit med att både bli med byxor (ni läste inte fel - tjejen som ytterst sällan går klädd i annat än kjol och klänning har faktiskt införskaffat sig ett par jeans), få ett panikanfall över att jag förlagt min mobiltelefon och ätit årets första mjukglass. En helt okej lördag med andra ord! Och glöm nu inte bort Instagram där jag hittas under Finurligt.

I need to get my story straight.

2012-04-13 / 14:20:18
En helt vanlig dag0 kommentarer
Oj då. Bloggen har tydligen haft en tendens att tyna bort de senaste veckorna. Antar att jag inte har så jättemycket att skriva om. Det har inte hänt allt för mycket här hemma. Påsken spenderades här hemma tillsammans med familjen, precis som vanligt. I söndags vart jag iväg på en helkväll hos Christina tillsammans med Jenny, Louise, Rikard, Danny och Martin. Åt så mycket godis att jag fick ont i magen och låg vaken fram tills att klockan tickat sig enda bort till halv sex på morgonen, men det blev en väldigt fin kväll/natt ändå.
Igår började skolan igen och nu har berget av prov och uppgifter sakta men säkert börjat bli högre igen, så bloggen lär troligtvis inte vara prio ett nu heller. Men är ni ändå nyfikna på vad jag gör om dagarna så har jag faktiskt blivit med Instagram. Där heter jag minsann Finurligt.

Har redan glömt det om du säger nej.

2012-04-04 / 15:15:53
En helt vanlig dag0 kommentarer
Hej hallå! Nu har det snart gått en vecka utav påsklovet och jag har det helt finemang. Har blivit med Macbook (och är helt förälskad), äter lite för mycket svartvinbärssmakande Läkerol och har det bara allmänt göttigt. Ikväll kommer Amanda och Emma hit för filmkväll, så nu borde jag se till att röja undan lite här i rummet. Vill ju inte att mina kära vänner ska drunkna bland mina klädhögar som ligger utspridda lite varstans på golvet.