En helt vanlig söndag.

2011-09-25 / 23:04:24
En helt vanlig dag0 kommentarer
Hej!
Nu är jag tillbaka igen. Det blev ingen ny blogg, utan jag fortsätter blogga här. Ibland undrar jag vad det är för någonting som händer i min hjärna då jag helt plötsligt får för mig att hitta på helt idiotiska saker. Jag förstår inte riktigt varför jag skulle lämna Brickroad när jag bloggat här i snart två år. Det känns bara väldigt trögt och jag finner inte riktigt någon mening med det. Det lär ju vara precis samma sak att blogga någon annanstans, bara det att det lär gå trögare och alla mina inlägg lär inte vara samlade på en plats. Så, nu har jag alltså bestämt mig för att jag stannar här.

Hoppas att några utav er har stannat kvar och kanske att det till och med har tillkommit en eller annan läsare. Jag kommer uppdatera så ofta jag har tid/något att skriva om!

Junk of the heart.

2011-09-14 / 14:37:01
En helt vanlig dag0 kommentarer
Häromdagen släppte The Kooks nytt album och i samband med det så lades denna fina akustiska versionen utav Junk of the heart ut på Youtube. Tycker att det är en himla fin version av en redan himla bra låt. Så det gör ingenting att jag tjatat ut denna låten hela sommaren, utan nu kan jag ju lyssna på denna versionen resten utav hösten.

Förresten är Luke Pritchard troligtvis den snyggaste sångaren det går att hitta i ett band. Också kan jag inte låta bli att smälta varenda gång hans tonart låter aningen falsk, för då låter han precis som mig när jag försöker sjunga.

En liten del av augusti.

2011-09-08 / 10:19:49
En helt vanlig dag0 kommentarer
Det var ett tag sedan jag bloggade nu, men jag tänkte att nu är det väl dags igen. Därför tänkte jag dela med mig lite utav vad som hänt sedan sist jag skrev..
Jag åkte upp till Göteborg med familjen. Där hämtade vi upp Marielle på centralstationen och sedan åkte vi vidare mot Liseberg!
Marielle följde med oss hem efter en heldag på Liseberg. Där hemma spelade vi Monopol..
Åt smarriga kanelbullar..
Och gick ut på en liten fotorunda.
Berne var nybadad och lika glad som alltid.
Vi gick på ännu fler fotorundor och Marielle tvingade mig att ta bilder utav henne när hon satt under ett träd. "Fota mig när jag är djupt koncentrerad och beskådar mina mästerverk".
Efter att ha vinkat Marielle hejdå efter en vecka nere i Skåne så åkte jag hem och packade mina väskor för att följa med Jenny upp till hennes stuga. Där bakade Jenny tårta och jag fick leka provsmakare.
Det färdiga (och väldigt smarriga) mästerverket.
Vi spelade massvis utav triominos.
Också hängde vi lite på stranden. Men det var så kallt att vi gick hem rätt så snabbt igen.
Och vi avslutar med ännu en strandbild, för sedan är bilderna slut.