Same old, same old.

2011-11-30 / 22:43:46
En helt vanlig dag2 kommentarer
Åh. Det finns nog få saker som stör mig så extremt mycket som när man inte har någonting att ha på sig. Jag vet att det låter som världens minsta och onödigaste problem, men jag kan verkligen bli helt bananas om mornarna när där inte finns ett endaste plagg i min garderob som går att matcha med någonting. De senaste veckorna har jag sett i princip likadan ut varenda dag. Samma koftor, samma skjorta, samma klänning - ja, ni fattar grejen. Och det är så grymt irriterande att jag ibland bara vill lägga mig i sängen och dra täcket över huvudet igen, för det här kan verkligen förstöra en hel dag för mig.

Så, what to do? Jag får väl ta mig i kragen och köpa massvis utav nya kläder. Också får jag väl försöka göra mig av med varenda ett utav de värdelösa plaggen i min garderob, så kanske jag slipper ligga i fosterställning på golvet och vagga fram och tillbaka i panik varenda morgon.

Kanske lite Doris.

2011-11-28 / 20:30:32
En helt vanlig dag0 kommentarer
Ska försöka att inte visa mer djurbilder här nu. Men, jag var tvungen att visa denna bilden också. Vi har förresten döpt om Ester till Doris, eftersom att min lillasyster insisterade på att Ester var ett jättefult namn.

Nu börjar det bli lite stressigt i skolan och min hjärna har helt lagt ner, vilket är supermegaäckel jobbigt eftersom att jag verkligen skulle behöva den just nu. Känns som om att jag ligger hundra år back med varenda arbete jag påbörjat och allting är väl bara skit med skolarbetet egentligen. Men jag är glad ändå, faktiskt. Ska röja undan en massa arbete denna veckan, så jag har tid för annat som är roligare. Just nu vill jag bara ligga i sängen hela dagarna och kolla gamla julkalendrar. Men, men. Nu sätter jag punkt innan jag tjatar för mycket. Hejs.

Två gamla favoriter.

2011-11-27 / 00:28:19
En helt vanlig dag0 kommentarer
Två gamla favoriter ifrån förra året. Åh, jag kanske längtar lite efter snö trots allt. Bara det inte blir slask så funkar det helt okej. Vore mysigt att få ta med sig Berne ut i snön och fotografera lite i år igen. Också får jag ju inte glömma bort hur mysigt det är med det däriga knakandet under fötterna när man promenerar hem ifrån stationen på snötäckta gator. Måtte det bli snö väldigt, väldigt, väldigt snart.

Årets önskelistskollage.

2011-11-25 / 14:12:24
Önskesaker0 kommentarer
Glittrig kofta - Topshop | Spetstopp - Topshop | Pärlarmband - Forever21 | Randig tröja - Monki | Kudde - H&M | Bruna kilklacksskor - Forever21 | Väska - Forever21 | Skor med glitterklack - Topshop


Snart är det ju julafton (och min födelsedag) och då har jag passat på att sätta ihop ett litet kollage som ger en hint utav vad jag skulle vilja hitta för någonting i mina klappar. Här ovanför är resultatet. Det kanske känns lite konstigt att det mitt ibland alla klädesplagg dyker upp en liten kudde, men jag fick peta in den för att mina föräldrar skulle se vilken typ utav kuddar jag var ute efter när jag skrev om det på önskelistan. Vad jag vill ha allra mest på kollaget? Skorna såklart. Vad annars?

Highly motivated not to do anything.

2011-11-25 / 00:33:37
En helt vanlig dag1 kommentarer
Isabell tipsade om bästa tumblrn förut. Fastnade där ett bra tag och försökte undvika att ta mig i kragen och skriva på något utav alla de arbeten som ligger och väntar på att bli klara. Känns lite som om att bilden här ovanför beskriver mig helt perfekt. Jag är inte lat, jag är bara högt motiverad att inte göra ett dugg!
Imorgon har vi hemstudier, så då blir det plugg hela dagen lång. Om jag kommer upp ur sängen det vill säga.

An image is so different to reality.

2011-11-23 / 13:32:19
I mina öron1 kommentarer
Jag vet att det blir lite mycket The Kooks här i bloggen just nu, men satan i gatan vad jag älskar den här akustiska versionen utav Rosie. Rosie som förövrigt är favoriten på nya albumet. Ni måste lyssna!

Döden dör.

2011-11-22 / 21:22:28
En helt vanlig dag1 kommentarer
Lyssnar på The Kooks, försöker få min hjärna att samarbeta med mig och mår allmänt skit. Vet väl inte riktigt vad som hänt, men sedan igår har jag haft ett illamående som liksom kommer och går i omgångar. Kanske borde skynda mig på med att skriva lite frågeställningar till svenskan så att jag kan gå och lägga mig. Lär dö utav illamående/magsmärtor annars.
Min blogg är förresten för jäkla tråkig. Vet inte riktigt vad jag ska skriva här, så det blir ju mest lite om vad jag hittar på under dagarna. Jag har dock planer på att lägga upp ett önskeliste-kollage nu i dagarna. Det kanske blir lite roligare.

Shine, shine, shine on.

2011-11-21 / 20:32:37
I mina öron0 kommentarer
Fina, fina The Kooks. Detta måste nog ändå vara en utav The Kooks bästa låtar och för att inte prata om videon. Skulle jag vara tvungen att bosätta mig i en musikvideo skulle jag utan tvekan vilja leva i den här. Helt underbart. Ett riktigt guldkorn helt enkelt!

Säg hej, till världens sämsta bloggare!

2011-11-17 / 21:30:16
En helt vanlig dag0 kommentarer
Hej! Förlåt för att jag är sämst på att uppdatera, men det är lite körigt i skolan just nu. Jag har räknat det till att jag just nu har en stor uppsats i svenska och psykologi, ett arbete i samhällskunskap, ett arbete i psykologi, ett arbete i engelska, en muntlig presentation i franska, en muntlig presentation engelska, en idrottsuppgift också sist men inte minst, ett matteprov att skriva nu inom de närmsta veckorna. Därför lär väl uppdateringen dyka upp lite när som då jag har en liten lucka i mitt schema, eller bara känner för att ta en liten paus ifrån allt plugg helt enkelt. Det var nog allt. Nu ska jag se på tv och sen sova. Hejs!

D-d-dance, dance, dance.

2011-11-14 / 22:28:48
En helt vanlig dag1 kommentarer
Hej hallå. Måndag och ny vecka. Kändes lite konstigt att vara tillbaka i skolan idag efter att ha kunnat fira helg redan i onsdags. Men, det går alltid helt okej att åka till skolan när man har sovmorgon och hinner titta på bra film innan man promenerar till tåget. Ännu bättre blir det när man sedan spelar badminton på idrotten, det är god mat till lunch, man redovisar fotouppgift efter lunchen och sedan får sluta tidigare.
Nu har jag inte så mycket mer att skriva. Jag tänker alltid att jag har så mycket att skriva om när jag börjar på ett inlägg, men sen har jag absolut ingenting i huvudet när jag väl sitter här. Väckarklockan ringer klockan sex imorgon, så jag får väl snart krypa ner i sängen. Nu blir det dock lite tv och ett glas saft.

Vad ska vi lyssna på idag?

2011-11-11 / 15:12:31
En helt vanlig dag1 kommentarer
Tja, troligtvis inte min höst och vinter-playlist. Har bara en liten fråga nu: vad ska jag nu lyssna på resten utav detta året?

Och lite Jenny också.

2011-11-05 / 17:26:36
En helt vanlig dag3 kommentarer
Häromdagen bestämde jag och Jenny oss för att ta med våra kameror ut på en liten runda. Sagt och gjort. Det är så fint med alla gula löv på marken, och Jenny är så trevligt sällskap. Känns lite sorgligt att hösten faktiskt är över och att alla löven på marken snart ska bytas ut mot snö och slask och att det nu bara är en och inte ens en halv dag kvar tills dess att man ska tillbaka till skolan igen. Men, snart är det jullov och då blir det fler fina fotorundor med lika bra sällskap förhoppningsvis.

Ännu mera Ester.

2011-11-01 / 18:54:23
En helt vanlig dag1 kommentarer
Som jag berättade redan i fredags så har vi ju fått tillökning här hemma. Lilla Ester hon är så söt och gosig. Också är hon så himla lugn. Har blivit mycket gos med henne sedan hon flyttade in och om jag får bestämma så ska det gosas ännu mera.
Förutom att kela med kaniner så har jag spenderat de senaste dagarna åt att spela Wordfeud, umgås med familjen och åt att smaska i mig macarons hemma hos Jenny. Helt okej start på lovet med andra ord!