Little birdie flying high

2011-05-30 / 16:55:38
En helt vanlig dag3 kommentarer

I helgen har jag passat på att leka konstnär. Eftersom att det var morsdag igår så bestämde jag mig för att en kopp som jag själv målat motivet på var en helt perfekt present till mamma. Sagt och gjort. Ett antal bomullspads, timmar och väldigt mycket blod, svett och tårar senare så hade jag åstadkommit konstverket här ovanför. Jag blev faktiskt rätt så nöjd. Det kanske inte blev världens finaste mugg, men det är ju tanken som räknas och mamma blev ju glad så!

Dancing the whole way home.

2011-05-22 / 02:15:32
Önskesaker0 kommentarer

När jag flyttar hemifrån ska jag ha en hel garderob på bredden fylld med en hel bunt av underbara klänningar. En för varje dag och varje tillfälle. Men tills dess kan jag gott nöja mig med att i sommar dansa gata upp, gata ner i dessa fina skapelser.

Ett sent grattis på födelsedagen

2011-05-18 / 21:44:39
En helt vanlig dag2 kommentarer
Nu har jag smält alla sötsaker jag åt i helgen då vi firade pappas födelsedag. Jag har även passat på att smälta att vi bara kom trea i Eurovision Songcontest. Också har jag smält att vi förlorade VM-finalen i ishockey. Som grädde på moset har jag dessutom avklarat de två första delarna av det nationella provet i matematik, utan att få ett nervöst sammanbrott. Jag är nog rätt duktig, faktiskt.

Jag kommer bli populär

2011-05-14 / 12:42:17
En helt vanlig dag1 kommentarer
Idag blir det tårta för att mina kära pappa fyller nämligen år. Men det är inte det jag längtar efter idag. Utan idag är det även dagen d, Eurovision Songcontest-final. I torsdags satt jag som på nålar då Sverige inte ropats upp ännu och det bara fanns en plats kvar att knipa till finalen. Jublade som en idiot gjorde jag när vi sedan lyckades roffa åt oss den allra sista platsen i finalen. Ända sedan i torsdags har jag sedan längtat efter ikväll. Schlagertönt som jag är så är Melodifestivalen och Eurovision Songcontest några utav de största höjdpunkterna under året. Så ikväll sitter jag redo med chips och popcorn och håller tummarna för Eric Saade. För trots att jag inte är ett utav hans största fan så måste jag faktiskt medge att Eric Saade går hem i Europa!

Getting into the swing

2011-05-11 / 11:21:53
En helt vanlig dag1 kommentarer
Alldeles för mycket att plugga. Alldeles för lite tid. Just nu har jag två stora arbeten att göra, ett lite mindre, en diskussion också får man inte glömma bort att jag har två nationella prov i matte som väntar dessutom. Det blir alltså inga lugna veckor fram tills sommarlovet. Imorgon är det iallafall tänkt att jag, Isabell, Samantha och Rebecca ska åka till Lund och picknicka i parken. Hoppas nu att det blir av. Det lär verkligen behövas för att man ska orka med slutspurten på denna terminen.

He's gonna drink his cup of tea with me

2011-05-09 / 20:35:46
En helt vanlig dag3 kommentarer

Häromveckan var jag helt Muminkopp-besatt. Det kanske finns någon som till och med minns att jag bloggade om ett par utav de finaste kopparna. Men sen var de ju så dyra att min plånbok sa nej. Men, helt kopplös blev jag inte ändå. Istället hittade jag denna lite småfula men samtidigt gulliga kopp när jag var på Ullared i förra veckan. Nio pix betalade jag för den. Så, släng er i väggen muminkopparna.

Tutti-frutti-oh-Rudy

2011-05-03 / 20:08:01
En helt vanlig dag4 kommentarer

Igår var jag nästan lite besviken över att det inte var väder för att använda halsduk något mera, men idag kom Rudy mycket väl till hands (eller hals). Detta är utan tvekan den finaste halsduken jag haft virad om min hals. Jag tror nästan (läs: jag vet) att jag är lite kär i Rudy!

"Hoppas du har det fint bland alla spettekakor"

2011-05-02 / 21:22:22
En helt vanlig dag1 kommentarer


Idag när jag kom hem ifrån skolan hade jag fått en avi som berättade att jag hade ett paket att hämta på posten. Jag blev helt överlycklig, för jag visste precis vad jag hade att hämta ut. En helt underbar färgklick på bra många meter. När jag väl hade paketet hemma var jag lite som ett barn på julafton. Den färgsprakande kreationen var till och med finare i verkligheten än på bild. Också var den så himla gosig och varm.

Som om detta inte vore nog så hade fina Alicia dessutom skickat med en liten lapp till mig. Extra glad blev jag då jag såg att hon hoppades att jag hade det fint tillsammans med vårt signum, spettekakorna. Gissa om jag skrattade!

Och jag lovar Alicia. Rudy ska få det kalasbra här hemma hos mig. Han har till och med fått en helt egen plats på hyllan i min garderob, brevid alla mina kalaskjolar.