Glad midsommar!

2011-06-24 / 21:54:08
En helt vanlig dag0 kommentarer

Hoppas att ni, mina elva små trogna bloggläsare har haft en trevlig midsommar. För det har minskäl jag haft. Sitter lite halvt om halvt och ojar mig över hur mätt jag är fortfarande efter all den mat jag tryckte i mig förut. Det blev lite för mycket nypotatis och kassler, mer än vad min mage klarade av. Men annars har det varit bra. I år slog vi dessutom på stort genom att göra vår egen midsommarstång. Och jag slog på stort och inveg min nya kjol och hade röda läppar dagen till ära. Min dag har varit väldigt festlig, med andra ord.

Till en fin vän.

2011-06-20 / 21:48:29
En helt vanlig dag0 kommentarer

För sjutton år sedan, på pricken idag kom denna fina tjej här ovanför till världen. En tjej vars namn är Amanda, men även en tjej som jag är helt galet glad över att få kunna kalla min vän. Min alldeles  fenomenala vän. Vi pratar alltså om tjejen som introducerade mig för Smosh, tjejen som förväxlade en pudel med en grill/barnvagn, tjejen som alltid får en på bra humör då man umgås med henne och självklart om tjejen vars största rädsla i livet troligtvis är att Saladfingers ska kräla sig upp från under hennes säng och kittla hennes fötter då hon ligger och sover.

Och jag vill passa på att göra som Jenny gjorde tidigare idag och citera den där helt vanliga Svenssonen. För Amanda, du är verkligen så "yeah yeah, wow wow". Så, grattis på födelsedagen min kära vän. Jag hoppas att du har haft en helt fantastiskt bra dag, för det är du verkligen värd! ♥

Ps. Saladfingers vill passa på att hälsa att han skickat en liten present till dig på posten. Han hoppas att den ska komma väl till hands nästa gång du äter glass!

She works hard for the money

2011-06-17 / 13:12:01
En helt vanlig dag1 kommentarer

Åh. Vad trevligt att det man vaknade utav imorse var ett telefonsamtal ifrån sin kära pappa som bara skulle meddela att det där sommarjobbet han så hastigt tvingade på mig igår nu var mitt. Är det inte lite komiskt att jag förra året (och för en vecka sedan senast) sa att jag aldrig mer skulle sommarjobba med trädgårdsarbete, men nu helt plötsligt ska ägna tre veckor utav sitt liv på just det igen? Får hoppas att inte någon muterad maskros får för sig att äta upp mig som grädde på moset.

She moves in her own way

2011-06-15 / 10:20:03
En helt vanlig dag0 kommentarer

Oj, oj. Känns lite konstigt att vara uppe tidigare än klockan ett, men idag har jag varit uppe med tuppen. Vaknade redan vi sex och följde med på mina småsyskons skolavslutning. Det var nästan så att man saknade att själv sitta på de där stolarna i idrottssalen. Enbart för att man faktiskt gjorde någonting under skolavslutningen när man gick i grundskolan. När jag själv hade avslutning i förra veckan fick vi enbart lyssna på ett tal och sedan var det glad sommar och hejdå. Det kändes lite sorgligt, också kände man sig dum som hade klätt upp sig så (se bilden) som man hade gjort då man trodde att det skulle hända någonting lite extra festligt. Kanske blir det bättre nästa år när treorna tar studenten. Jag håller tummarna!

Svensk sommar tinar frusna själar

2011-06-14 / 18:16:07
En helt vanlig dag0 kommentarer


I lördags bestämde jag och mina kära vänner oss för att plocka ihop lite picknickgrejer och bege oss ut för att picknicka och grilla en liten stund. Det blev himla lyckat och en väldigt mysig start på sommarlovet. Detta trots att en katt försökte äta upp allt vi hade med oss (och höll på att skrämma ihjäl mig - hej kattfobi), att grillen hade svalnat av då vi skulle grilla våra marshmallows och att Jenny plötsligt spårade ur och skulle klättra upp för en flaggstång..

I bite the bullet

2011-06-08 / 15:30:59
En helt vanlig dag0 kommentarer
Det kan väl bli rätt skönt med lite hemstudier, tänkte jag för två veckor sedan då jag tog lite tidigare sommarlov. Och visst hade det säkert kunnat bli helt otroligt bra med dessa hemstudier, om jag bara hade slutat skjuta upp alla uppgifter till sista minuten det vill säga. Idag har jag lyckats färgmarkera klart och skicka in mitt religionsarbete som jag slitit som ett djur med under dessa två veckorna, men jag kan inte ta ledigt ändå. För nu har jag två svenskaarbeten kvar. Visserligen ska ett bara korrigeras lite, för att jag ska få ett högre betyg på det. Men sedan ska jag även analysera en text. Jag borde skaffa någon som intalar mig att jag måste sluta skjuta upp allting i sista stund nu i höst. Annars vill jag inte veta hur hemskt stressad jag lär vara under tvåan!

Siesta 2011

2011-06-06 / 19:14:35
I ett publikhav2 kommentarer
Nu har tinnitusen ekat bort och fötterna slutat värka. Siesta är slut för detta året (längtar redan tills nästan år). Årets tre dagar innehöll bland annat allsång till Hey There Delilah, dans till The Kooks, dans tills svetten rann framför Rebecca & Fiona, en nära döden-upplevelse i The Ark-publiken (inte på något fint vis), en konstig dansuppvisning i publiken till Dada Life, allsång till Kom Igen Lena (helt underbart) och en massa god, kanske lite för fet mat. Att jag dessutom har haft världens bästa festivalsällskap gör inte det hela så mycket sämre. Tack för tre fina dagar, Isabell och Samantha. Ni är så extremt bra ska ni veta!

Nu åker jag på festival.

2011-06-01 / 17:29:00
En helt vanlig dag1 kommentarer

Då var väskorna snart färdigpackade med allt som kan tänkas behövas när man ska på årets första festival. Vid halv åtta beger jag mig till stationen för att tillsammans med Isabell ta tåget hem till Samantha, vars hus är vårt tillfälliga lilla krypin under Siesta. Tre dagar fyllda med grym livemusik och som spenderas med två helt underbart fina människor. Detta kan inte bli annat än grymt. Precis som förra året så syns vi när fötterna slutat värka av all dans och tinnitusen har gett ifrån sig sitt sista tjut!