Vad vill ni läsa om?

2011-07-16 / 19:05:24
En helt vanlig dag3 kommentarer

Efter att ha seglat detta skepp som kallas Brickroad i över ett och ett halvt år så känner jag nu att det är dags att sänka skeppet. Detta blir troligtvis det sista inlägget jag publicerar i denna bloggen, då jag bestämt mig för att starta en helt ny och fräsch blogg. Jag har funderat över det länge, men det är inte förrän först nu som jag bestämt mig helt och hållet för att segla vidare. Därför undrar jag nu vad ni som läst här har saknat för någonting i min blogg. Vad hade ni önskat att få se mer utav? Hade det varit kul att se mer utav vad som finns i min garderob, mer utav min bakning, eller kanske lite mer fotografier? Bara ös på med allt ni tyckt har saknats här, så lovar jag att jag ska krydda den nya bloggen med mycket utav er kritik.

Tack för ett och ett halvt fint år på Brickroad. Vi syns på den nya bloggen när den drar igång!

I think it's a rainbow

2011-07-06 / 21:28:26
Sockerchock2 kommentarer


I lördags hade jag äntligen tid över och kunde passa på hitta på någonting som jag verkligen tycker om att göra, nämligen att baka. Där hemma stod en skål med non stop som ingen rörde, så jag passade på att roffa åt mig de och trycka ner ett par i degen. Resultatet blev väldigt lyckat och färggladare än vad jag annars brukar åstadkomma i kakform. Vill någon ha receptet (om det finns någon bakningfantast i min fjuttiga läsarskara) så är det bara till att skriva en liten kommentar, så publicerar jag det bums!


Minigolf och vinnarskallar

2011-07-05 / 12:10:03
En helt vanlig dag1 kommentarer

Med golfklubborna packade och med humöret på topp begav jag mig tillsammans med Amanda in till stan för en omgång minigolf. Efter att vi buntat ihop oss två och två så var det ett slag om hedern mot min lillasyster och hennes vän som gällde. Efter 18 hål och flertalet sjuor stod det så klart att min lillasyster och hennes vän hade snuvat oss på segern med ett par ynka poäng. Trodde de. Men efter att vi kontrollräknat i helgen visade det sig att det faktiskt var jag och Amanda som vann och inte var vi lite malliga heller!


Nu är vi på jakt efter fler minigolfbanor så att vi kan spela ett par hundra omgångar under sommaren. Minigolf är ju trots allt den enda sporten jag faktiskt är helt okej på, så då får man väl utnyttja säsongen också.


Kronjuvelerna

2011-07-04 / 22:44:16
En helt vanlig dag0 kommentarer

Igår vart jag på bio tillsammans med fint sällskap i form utav Isabell och Fridolina. Vi hade bestämt oss för att se Kronjuvelerna. En film som i korta drag handlar om Fragancia, som anhålls för att ha försökt mörda Rickard Persson, rikemanssonen vars far äger stadens största företag - Perssons Skor. Under de förhör som en polisman håller med Fragancia så byggs hennes livshistoria upp bit för bit och man får reda på vad som ledde henne till att en dag sitta i ett kalt förhörsrum för att berätta om ett dåd hon genomfört under en kylig natt.

Kronjuvelerna var verkligen en helt fantastisk film. Miljöerna var helt underbara, skådespelarna gjorde verkligen sina roller bra, handlingen genom hela filmen var spännande och tog turnar lite här och var så att man inte riktigt kunde förutse vad som skulle hända och vi ska verkligen inte börja prata om de fantastiska kläderna som huvudkaraktären Fragancia bar under filmens gång. Så efter 2 timmar i en biosalong var det minst sagt tre nöjda (och rödgråtna) tjejer som promenerade genom stan mot tågstationen. Vad mer jag har att säga? Spring och se Kronjuvelerna, bums!

Och ja. Jag bara måste få inflika att Bill Skarsgård var precis lika snygg som vanligt. Tur att man inte hade tid att dregla på grund utav allt som hände i filmen. Annars hade jag väl dränkt hela biosalongen..