Finporslinet och servett.

2011-01-26 / 23:28:26
En helt vanlig dag0 kommentarer
Åh. Jag hatar verkligen när man blir rysligt sugen på någonting speciellt att äta. Just nu är jag sugen på så många och olika saker att det nästan är lite sjukt. För helt ärligt nu. Hur gott vore det inte med ett helt hamburgarmål med pommes frites och cola, sockervadd på Liseberg, en twister ute i strålande solsken (ge mig sommar), en stor biopopcorn med tillhörande läsk eller ett jättestort kycklingspett med tillhörande ris och currysås? Gah. Får lite ångest över att jag inte har allt detta framför mig, för fy vad gott det vore.

Nej, istället får jag nöja mig med ett litet glas cola och ett par plattor noblesse. Fast det är ju inte så pjåkigt det heller faktiskt!

It's true, life will smile for you.

2011-01-26 / 15:05:16
En helt vanlig dag0 kommentarer

Jag längtar till sommaren. Längtar efter Siesta, att kunna strutta runt barbent och vara ute sent på kvällarna utan att det börjar bli mörkt eller iskallt. Jag längtar efter värme och sommarlov. Sommar, nu. Tack.

Tell me lies, tell me sweet little lies

2011-01-25 / 17:50:00
En helt vanlig dag0 kommentarer


I fredags var Britta Persson med som gästartist i På Spåret och där framförde hon låten ovan. Har gått och sjungt på den enda sedan jag hörde den i programmet och igår var den med på Cold Case (originalversionen då). Så då gick jag och sjöng på den ännu mera och nu tänkte jag att jag delar med mig av den här. Jag försökte mig på att lyssna på originalet på Spotify, men jag föredrar Brittas version!

En bild på en katt.

2011-01-23 / 13:29:21
En helt vanlig dag0 kommentarer
Ibland så fullkomligt älskar jag min torra humor.

Love and other drugs

2011-01-21 / 22:45:08
En helt vanlig dag0 kommentarerKvällen spenderades på bion tillsammans med tjejerna i klassen (eller okej, några stycken utav oss). Det blev premiären av "Love and other drugs" och för en gångs skull hade jag inga förväntningar på filmen. Den visade sig vara jättefin och man kom på sig själv med att sitta och le fånigt mellan nävarna popcorn som skyfflades in i munnen. Jag som annars brukar ha rätt svårt för amerikanska filmer blev väldigt förvånad över att detta var en så pass bra och mysig film. Mycket skratt och ibland var man även nära till gråt och jag vill bara passa på att tacka tjejen på raden bakom i biosalongen som satt och grät och snörvlade oavbrutet för att hon fick mig att inte börja gråta, utan istället skratta för att hennes snörvlingar förmodligen hördes i hela salongen. Där sparade jag lite tårar!

Hur som helst. Har ni chans att se denna filmen så gör det. Jag rekommenderar den verkligen!


En enkel biljett, nordpolen.

2011-01-21 / 02:24:57
En helt vanlig dag1 kommentarer

Eftersom att jag längtar till våren.

Bloggpausen varade inte så länge. Kände att jag nog måste få lov att blogga lite ibland. Bloggen lär inte vara så aktiv ändå, så den kan lika bra startas igen. Just nu längtar jag någonting extremt tills våren kommer hit till kalla Sverige. Jag vill gå förbi snödroppar och blåklockor påväg till tåget och höra fåglarna kvittra medan solen bländar mig i ögonen. Jag vill kunna strutta runt i vårjackan och inviga ballerinaskorna. Har fått nog av snö och rusk. Vinter är mysigt i några veckor, sedan är det bara hemskt.

Du sa: Jag vill drunkna i dina lockar för alltid

2011-01-04 / 19:25:22
En helt vanlig dag0 kommentarer

och dina ord de föll som glitter över min gråa vardag.

Nytt år, ny vecka och snart ny termin i skolan. Igår var jag hemma hos Jenny där vi spelade Monopol och åt "cupcakes". Imorgon ska jag umgås med bästaste Josefine och på fredag ska jag till Malmö med Samantha och Isabell (kanske Rebecca och Fridolina också). Nu ska jag städa rummet och läsa lite ur en bok som jag valt till ett svenska-arbete. Hejs!