Idag är ingen vanlig dag..

2011-04-01 / 23:56:57
Idag är det ingen vanlig dag, för idag är det Marielles födelsedag.
När jag fyllde år förra året skrev Marielle ett väldigt fint litet inlägg i sin blogg om mig och nu när det är hennes dag så känner jag självklart att jag inte vill vara sämre.

Jag lärde känna Marielle under sommaren 2008. Det var på en fjantig liten hemsida på internet och jag kommer än idag ihåg att hon hade vad jag tyckte var en väldigt fräck profilbild. Jag tror att den föreställde Mary-Kate Olsen, men jag som inte var så insatt i det då trodde ju såklart att det var Marielle själv. Hur som helst så började jag och denna Mary Kate-tjej skriva i varandras gästböcker. Varenda gång jag skickat ett meddelande till Marielle var jag otålig efter svar och jag kommer ihåg att hon ibland tog över en timme på sig för att skriva ett enda meddelande. Helt galet egentligen, för hennes inlägg var inte alls mycket större än vad de jag skrev på ett par sekunder var.

Vi höll kontakten hela sommaren och började så småningom att prata med varandra på msn. Därefter började vi smsa och vi pratade till och med i telefon med varandra ett par gånger. Marielle sa inte så mycket, utan hon satt mest och fnittrade när jag berättade om vad jag gjort om dagarna. Det är på precis samma sätt nu också. Varenda gång vi pratar i telefon är det alltid jag som får stå för snacket, även fast att det alltid är hon som vill att vi ska prata i telefon. Marielle bidrar mest med att skratta till lite då och då.

Sommaren 2009 träffades vi för första gången i verkliga livet. Jag var livrädd. Trodde att Marielle skulle vara en galen gubbe som skulle mörda mig eller att hon inte skulle dyka upp överhuvudtaget. Men jag överlevde och hade en väldigt skoj dag. Även fast att Marielle inte sa så mycket här heller..

Vi träffades igen sommaren 2010. På samma plats, alltså på Liseberg. Vi hade om möjligt ännu roligare detta året. Eftersom att Marielle äntligen pratade. Också kan det ha lite att göra med att vi såg en artist live där som verkade vara lite väl drogpåverkad och som kastade ut varmt te över hela publiken.

Hur som helst så tycker jag att det är helt sjukt att jag och Marielle har hållt kontakten sålänge. Vi pratar så ofta vi kan och hinner med på msn och har planerat att träffas i sommar igen, vilket jag ser fram emot.
Jag tror att anledningen till att jag och Marielle inte har tappat kontakten är att vi har så extremt mycket gemensamt. Vi gillar ungefär samma musik (hon gillar dock väldigt mycket dåliga band/artister också), att vi båda älskar att klaga på saker och att vi alltid har konstiga saker att berätta för varandra.

Kort sagt är Marielle en helt otroligt bra person och jag är väldigt glad att jag av ren slump började prata med henne under 2008, för tänk vad tomt det hade varit utan denna människan.

Grattis på födelsedagen sailor! ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback