I'd rather dance with you then talk with you

2011-04-30 / 21:17:04
En helt vanlig dag1 kommentarer

Snäll som jag är så bjuder jag på världens mest charmiga bild av mig. Vet inte riktigt varför, men jag tycker om den.

Känns som om att det mesta i mitt liv gått åt skogen idag. För det första var jag dum nog att krypa ner under mitt varma täcke igen efter frukosten, sov till klockan fyra. Sedan fastnade jag framför TVn istället för att städa rummet, så fick stresstäda. Därefter lyckades jag ha sönder en lågenergilampa (hej kvicksilver). Helt perfekt när man som jag till och med var livrädd för att laborera med helt ofarliga syror på kemin i högstadiet. Som grädde på moset började sedan orkestern utanför på torget att spela Popular för en stund sedan. Ibland kan man inte göra annat än att älska sitt liv!

You make me smile by really getting into the swing

2011-04-29 / 17:51:19
En helt vanlig dag1 kommentarerEfter dagens korta skoldag så begav jag mig tillsammans med Isabell, Samantha och Rebecca till en liten park vid vår matsal. Där struttade vi allihopa runt med våra kameror i högsta hugg och fotograferade allt vi kom över. Det är fint när solen skiner och när alla blommor har slagit ut. Lika fint är det att spendera tid i en blomstrande park tillsammans med ett par underbara vänner!

Mon meilleur copain

2011-04-28 / 12:09:11
En helt vanlig dag2 kommentarer
Jag ville bara visa en lite för charmig bild på min allra bästa vän.

Bilder ifrån påskafton

2011-04-27 / 00:11:06
En helt vanlig dag2 kommentarer
Eftersom att jag inte har någonting annat att blogga om så kan jag lika gärna vi ett par utav de få bilderna jag tog i lördags. Vi åt alltså smörgåstårta och påskbakelser. Också blev det den årliga påskäggsjakten såklart. Fick så otroligt mycket godis att det känns som om att jag har bunkrat upp för ett helt år. Väldigt fin dag annars. Hela familjen var ju samlad och det är ju alltid skoj!

Jag är en finalist

2011-04-25 / 16:46:50
En helt vanlig dag5 kommentarer
Ohoj allihopa!
Kolla vilken kul överraskning jag fick alldeles precis. Jag är nämligen en utav finalisterna i fototävlingen jag deltog i. Jag skulle bli helt sjukt glad om ni röstade på min bild, som är bild nr 3. Vill ni rösta? Klicka då här för att komma till blogginlägget där man röstar. c:

Glader påsker och glad pösk

2011-04-23 / 00:26:03
En helt vanlig dag1 kommentarer
Eftersom att jag inte lär sitta vid datorn med idag så passar jag på att önska er en glad påsk, eller pösk som jag tycker om att kalla det. Jag ska spendera dagen tillsammans med min fina familj, så det lär bli hur bra som helst. Hur som helst. Glad påsk!

Fototävling hos Karolina och Sofia

2011-04-22 / 23:42:27
En helt vanlig dag0 kommentarer
Jag deltar i Karolina och Sofias tävling i samarbete med tvspelsweb.se där man har chansen att vinna ett close-up filter som man valt ut själv. Jag har valt att tävla om det här close up-filtret. Vill du också vara med och tävla kan du klicka här för att komma till själva tävlingen!

While waiting for the glory days to come

2011-04-22 / 20:02:33
En helt vanlig dag1 kommentarer
Ville bara visa er hur fint det såg ut när solen lyste på björken utanför vårt hus för en liten stund sedan. Hade ingenting bättre för mig nu när jag sitter och väntar på att grillmästaren (pappa) ska bli klar med maten. Efter att jag ätit årets första grillade mat så blir det tv-kväll med familjen. Mysigt!

The softest words ever spoken

2011-04-22 / 13:59:00
En helt vanlig dag0 kommentarer
Gammal bild som aldrig har visat förut. Tyckte att det var rätt mysigt ljus på den. Den första bilden är inte redigerad överhuvudtaget. Den andra har jag lagt på ett sepia photofilter på. Vet inte riktigt vilken jag gillar bäst. Båda två är nog lika fina!

Kom med mig så vinglar vi fram genom stan

2011-04-22 / 00:02:40
En helt vanlig dag0 kommentarer
Igår tog jag tillsammans med Isabell, Samantha och Rebecca tåget till Lund. Där satte vi oss ner en stund i stadsparken och pratade och bara njöt av det fina vädret. Idag spenderade jag dagen med fina Jenny och Amanda i stan. Vi kikade i lite affärer och gick sedan till hamnen för att fotografera. Vi passade även på att köpa glass som vi satte oss på stranden och åt. Vi satt allra längst ut på stranden, på en sten precis där vågorna mötte strandkanten. Där satt vi ett bra tag och bara pratade, fotograferade och såg på hur vågorna skvalpade in mot land. Jag har kort sagt haft två väldigt fina dagar!

There is a light and it never goes out

2011-04-19 / 18:36:34
En helt vanlig dag0 kommentarer
Andra riktiga lovdagen som är en tisdag har spenderats tillsammans med Jenny. Vi tog med våra kameror ut och fotade allt som kom i vår väg. Vi plockade även finfina tussilagos och sedan gick vi hem till Jenny och åt smarrig chokladtårta. Väldigt mysig dag, med helt underbart väder. Jag gillar dagar då man kan strutta runt i
trekvartskofta utan att hela huden knottrar sig.

Fler bilder från idag kommer när jag orkar redigera de. Vill ut i det fina vädret nu igen istället för att sitta här framför datorn och uggla!

Take me out tonight

2011-04-18 / 12:18:30
En helt vanlig dag0 kommentarer
Hej hallå! Idag är det fint väder ute och skamligt nog ska jag spendera dagen inomhus. Ska om en liten stund bege mig mot stationen för att ta bussen till Väla där jag ska möta upp Isabell. Är på jakt efter en klänning och Isabell är snäll nog och följer med för att kika efter den. Tror att det kommer att bli en bra dag alltså! c:

I'm gonna wear my cherry red

2011-04-11 / 18:55:06
En helt vanlig dag0 kommentarer
Idag har varit en bra dag. Rätt så kul dag i skolan också fick jag hem dessa fina idag också. Efter att ha letat som en tok efter de och sedan väntat i år (veckor) på att de skulle bli hemskickade så är de äntligen mina. Nu kan jag dessutom äntligen säga att jag ska använda mina cherry red, hiho!

You put your arms around me

2011-04-11 / 17:28:59
En helt vanlig dag0 kommentarer
Sedan jag såg Whip It i lördags så har denna låten suttit fastetsad i mitt huvud. Den spelas under min favoritscen i hela filmen och dessutom gör den mig väldigt glad. Ni borde lyssna tycker jag!
Jens Lekman - Your Arms Around Me

"I mean in the name of Jesus, we rock"

2011-04-09 / 01:16:34
En helt vanlig dag4 kommentarer
Ikväll har jag kikat på Whip It. Jag måste få säga att den här filmen är så fin att jag varenda gång jag tittar på den inte kan låta bli att bli att le som en liten fjant under de flesta scenerna. Sen kan jag inte heller hjälpa att jag känner världens sting av avundsjuka under alla scener då Bliss och Oliver är tillsammans. Bliss och Oliver är förresten det finaste filmparet jag någonsin skådat.