Ibland när jag tittar igenom gamla bilder så..

2010-10-31 / 02:24:13
En helt vanlig dag1 kommentarer

önskar jag att man kunde spola tillbaka tiden och stanna den på den 31 Juli och aldrig mer starta den igen..inser jag att Berne i somras var en väldigt mycket mindre valp..känner jag att detta nog är den sötaste tablettasken jag någonsin köpt..minns jag att mitt rum var sjukt fult tills i slutet av sommarlovet..

DON'T TALK SO LOUD, WHISPER NOW

2010-10-29 / 17:29:33
En helt vanlig dag0 kommentarer


WE IGNORE THE MIRRORS TRUTH

2010-10-29 / 01:58:31
En helt vanlig dag1 kommentarer

Nej, jag har inte gått och lagt mig än. Istället la jag ner tid på att kolla igenom vad jag hade för bilder på kameran och då hittade jag denna ifrån i somras. Den må kanske inte ha världens bästa skärpa eller någon riktig fokus på Berne, men den fick mig att storkna. Berne är ju så galet söt, fin och charmig. Allting på en och samma gång. Jag känner nästan för att gå ner och krama den snarkande lilla filuren, fast det skulle han nog inte ha gillat. Denna bilden bara känner jag att jag måste få framkallad, den ska läggas i framkallningsmappen genast.

Nu ska jag sova, på riktigt denna gången.

REGN FALLER

2010-10-29 / 01:10:20
En helt vanlig dag0 kommentarer

Det är fint med regndroppar på fönsterrutor och det är nästan ännu finare när det är solnedgång i bakgrunden.
Förlåt för dålig uppdatering. Under tiden som jag inte skrivit så har jag hunnit med att vara på ett öppet hus på skoan, lay-outa klart första numret av skoltidningen, haft friluftsdag, skrivit matteprov och dessutom ätit lite för mycket tarragona (två för tio ju, vem kan motså det?). Just nu ligger jag och slöglor gamla avsnitt av Parlamentet. Kände att jag behövde ett gott skratt efter att jag stressat sönder för att få in två uppgifter till skolan förut. Ska strax gå och lägga mig, så jag inte försover mig imorgon (jag är expert på att försova mig). Nu ska jag dessutom sluta babbla. Hejdå.

VARJE NY GENERATION, VILL GÖRA EVOLUTION

2010-10-18 / 17:47:36
En helt vanlig dag1 kommentarerDe här bilderna är suddiga och inte alls så fina egentligen, men jag tycker att de är så charmiga så jag ville visa upp de!

Skriver på ett födelsedagskort, funderar på att städa och spika upp tavlor så att jag kan visa er det nya rummet någon gång, lay-outar, lyssnar på Babian och är så mätt så att jag skulle kunna gå i ide i några år och vakna upp fortfarande mätt. Sen kanske jag borde skriva brev med. Vi ser vad jag hinner med. Imorgon ska jag till Lund för nån slags utbildning och sedan ska jag hem till syster och gratta henne i efterskott!

Waking up sundaymorning, it feels fine again

2010-10-17 / 20:50:16
En helt vanlig dag0 kommentarer

Ännu en bild ifrån igår och ännu en latdag. Idag har jag struttat runt i pyjamas här hemma. Kollat på för mycket avsnitt utav olika serier, skrivit klart mitt religionsarbete och bara varit lat. Det känns fint, fast jag har lite ångest ändå. Jag hade ju kunnat städa, kunnat lay-outa lite, kunnat gå ut och fotat, kunna gjort vad som helst och fan nu kom jag helt plötsligt ihåg att jag glömde mina franska böcker i skolan igen. Underbart att man hade läxa ju. Får försöka ta itu med det imorgonbitti. Hejs!

I WAS DEFINITELY MADE FOR THESE TIMES

2010-10-16 / 18:35:24
En helt vanlig dag1 kommentarer


Hej! Idag har jag vart ute på fotorunda med Andreas. Det blev väldigt mycket fina bilder tagna, bl a de två här ovanför. Sedan har jag även fikat daimtårta och ätit Ben and Jerry's caramel chew chew. Just nu sitter jag och längtar tills att mamma kommer hem så att hon kan börja laga middag. Nu ska jag redigera lite bilder. Hejdå!

Hold my hand, rest assured, I won't fail you

2010-10-16 / 16:05:29
En helt vanlig dag0 kommentarer

Jag saknar dig och din musik live. Jag saknar alla fina stunder det blev framför en scen som du stod på i år. Jag saknar det så att det gör så hemskt ont.

Jag tror på kärlek vid första ögonkastet.

2010-10-09 / 21:42:07
En helt vanlig dag0 kommentarer

Knäppte världens finaste kort innan. Detta är då min syster som får en blöt puss att gullebusevovven Berne.
Förresten om någon skulle undra, så nej vi har inte burat in Berne eller något. Utan det är så att där vi bor så har vi en cementsak (typ som en terass fast ändå inte) och den är väldigt högt uppe och dessutom inramad med ett järnstaket ungefär - som ni ser en del av på bilden. Jag förstår om ni inte fattar vad det är jag försöker förklara, jag hade inte fattat det själv heller. Fast, han är alltså inte inburad, instängd eller nåt sånt.

Lilla fågel sjung ut.

2010-10-09 / 00:32:31
En helt vanlig dag0 kommentarer


Hej! Jag befinner mig i Halmstad hos min kära bror Jonas (som tror att han är awesome men det är han inte) tillsammans med fint sällskap (Josefine). För någon timme sedan träffade vi Babian och vi blev uppskrivna på deras gästlista till spelningen inatt men eftersom att portvakten nog hade slängt ut oss om vi inte kommit tillbaka efter en timme så chansade vi inte. Så nu sitter vi här istället. Åker hem igen imorgon. Förresten, Babian är bäst! Hejdå.

Råkar spilla ut mitt vattenglas, jag spiller ut lite till

2010-10-07 / 23:09:23
En helt vanlig dag1 kommentarer


Tråkig bild som bara läggs upp för att fylla ut inlägget lite.

Oj hej. Här blev det en liten ofrivillig bloggdvala igen. I veckan har jag hängt i skolan som vanligt, köpt världens finaste kjol på H&M, tryckt lite för mycket gottis i godismaskinen och upptäckt att cacaocremé är det godaste man kan trycka i en kaffeapparat. Dessutom har jag lämnat in en Impress-uppgift om Timo Räisänen, gjort färdigt hela intervjun med Kristian Anttila och skrivit frågor inför den stora intervjun jag ska på imorgon. För det har jag ju berättat, att jag ska intervjua Babian. Det händer imorgon. Så vid tre/fyratiden imorgon så sätter jag och Josefine oss på ett tåg och åker för att träffa dessa fina människorna. Kommer bli riktigt fräckt, fast att jag redan nu är så jäkla nervös att jag helst bara vill gräva ner mig och gräva upp mig igen den nionde. Förresten så måste jag inflika att jag är riktigt stolt över mig själv, för att i veckan lyckades jag haffa åt mig ett MVG på min artikel i svenskan. Underbart!

Nu ska jag sova, så godnatt på er!


Är du sann eller falsk, offer eller tyrann? Kom så får du hårt godis

2010-10-03 / 20:16:28
En helt vanlig dag3 kommentarer

Denna låten har gått lite på repeat här hemma idag. Dessutom har jag suttit och citerat låten tillsammans med Jenny hela dagen. Vilket kul liv jag har, eller hur?

LIKE LEAVES ON A STREET IN OCTOBER FADED AWAY

2010-10-02 / 13:36:52
En helt vanlig dag2 kommentarer

Litet monster bland färgglada löv igår. Han är så fin denna lilla krabaten. Det är ingen så väldigt bra bild, fast jag tyckte att han var så söt på den - så jag ville så gärna visa den här.
Förresten så har jag redigerat bilden och är inne i någon slags period där matta bilder är jättefina.