DU BEHÖVER ALDRIG MER VARA RÄDD

2010-11-27 / 16:15:30
En helt vanlig dag0 kommentarer

Eftersom att jag låtit Lasse hamna lite i skymundan ett tag nu och har världens skuldkänslor för det så tycker jag att ni ska ta och lyssna på en utav hans absolut finaste låtar. Klicka på bilden så kommer ni till Spotify för att lyssna på den!

Tigermuffins.

2010-11-27 / 15:55:18
Sockerchock1 kommentarer

Hur goda ser inte dessa ut? Tog mig en timme att göra smet och grädda. Wunderbart. Nu ska bara mamma och pappa komma hem så att jag äntligen kan äta upp de allihopa.

Don't you know you never ever wanna go back?

2010-11-26 / 21:35:37
En helt vanlig dag1 kommentarer


Bild tagen utav Rebecca häromdagen.

Rolig dag idag. Judendomsprovet gick över förväntan faktiskt. Tror att det gick rätt bra ärligt talat. Efter skolan tog jag och Samantha bussen till Väla där vi kikade efter julklappar och åt McDonalds. Hon gick loss på kläder medan jag höll mig till en prickig basker/mössa och ett par gula tights. Efter vår nästan fyra timmar långa Väla-visit så tog vi bussen hem till mig och var där ett tag innan Samantha tog tåget hem till sig.

Sedan dess har jag hunnit kolla två avsnitt Family Guy, gosa med Berne (som idag har visat sig vara rädd för Samantha) och skriva klart min Civil Olydnads-uppgift till samhällskunskapen. Nästa sak att göra blir att göra klart VG och MVG-uppgifterna i Calc. Detta lär nog bli en "kul" fredagskväll!


Between shivery and doubt

2010-11-21 / 22:36:40
En helt vanlig dag0 kommentarer


Jag älskar dessa bilderna och efter lite redigering så älskar jag de ännu mer.

Gimme the movement, gimme the sorrow, gimme the stuff!

2010-11-20 / 01:17:53
En helt vanlig dag0 kommentarer

Tadah! Detta har jag suttit och pillat med nu i en timme ungefär. Här är lite allt möjligt som jag verkligen vill ha.

Tänkte att jag kunde dra igenom lite snabbt vad allting är:
Kofta ifrån Bikbok, vantar ifrån H&M, tygkasse från Bengans, skor ifrån H&M, objektiv till kameran, mössa i svart/vitt/grått från Bikbok, Salems album Astronaut, Succéduon med Anders och Måns-box, 4 O'Clock-singel, liten fin rosett ifrån Gina Tricot, rosettmössa ifrån Gina Tricot, anteckningsblock ifrån Lagerhaus, strumpisar ifrån Gina Tricot, kånken ryggsäck ifrån Fjällräven, röd iPod, sjal ifrån H&M och sist men inte minst Numbers-singel.

Let it snow, let it snow, let it snow

2010-11-19 / 15:43:52
En helt vanlig dag2 kommentarer


Inte världens bästa bild, men ändå någonting.

Idag har det snöat massor och det snöar än. Marken har gått och bytt klädsel och är nu vit. Det är jättemysigt och man börjar nästan känna lite julkänslor redan. Synd bara att detta störs utav att min syster har massa äckliga vänner här. De för ett sånt jävla oväsen och man får bara lust att stoppa strumpor i alla de jävlarnas munnar (åh, vad jag blev negativ - men hade ni varit här hade ni fattat). Nu ska jag fika mackor och sedan väntat lite "kul" Calc-uppgifter på mig. Hejs.


Josefi's dagbok på internet

2010-11-18 / 23:36:14
En helt vanlig dag0 kommentarer
Idag är det dags att köpa mer buljong.
Kanske grönsaks?

Musik är bäst live

2010-11-15 / 22:44:00
En helt vanlig dag1 kommentarer
Eftersom att jag har gått helt bananas och suttit hela kvällen och kollat på liveklipp av mina favoritartister på Youtube så tänkte jag dela med mig utav några utav mina favoriter som ligger uppe. Synd att jag inte orkar lägga upp det jag filmat själv på alla konserter jag vart på, men detta får duga.

Timo Räisänen - Outcast @ Lotta på Liseberg 2010

Salem Al Fakir - Roxy @ Sommarkrysset 2009

Lasse Lindh & Timo Räisänen - Kom Kampsång @ Sommarkrysset 2008
 
Timo Räisänen - Hollow heart @ Bengans 2010

I'm so happy do you know why

2010-11-14 / 00:44:56
En helt vanlig dag1 kommentarer
Igårkväll var så himla fint. Så fint att jag idag sitter och får hålla mig för att inte börja stortjuta åt "Virgin Mary" som är en fartfylld låt förövrigt. Det är först nu det har riktigt gått in i mig att jag iförrgår såg Salem Al Fakir live. Att jag då stod precis framför han och hans röda synth. Inte mer än en meter ifrån honom stod jag.

Detta fick mig att tänka på en sak. Nämligen hur lyckligt lottad jag är här i livet. Jag har världens bästa vänner och världens bästa familj. Ni undrar säkert hur jag gick ifrån att prata om Salem och nu om mina vänner och familj istället? Jo, för att utan mina vänner hade jag nog inte stått framför den där scenen i fredags. Jenny, som var den som följde med mig på konserten är en av mina finaste vänner. Utan henne hade jag inte fått uppleva denna magiska kvällen. Utan Jenny hade jag istället legat och grubblat i sängen den kvällen, bara för att jag inte var där.

Det är fint med vänner som man har någonting gemensamt med och jättefint med vänner som alltid ställer upp för en när man behöver det. Såna vänner är precis vad jag har och likaså är det med min familj. Jag är så hemskt glad att de finns där för mig och även för att jag får lov att finnas där för de när de behöver mig. Jag älskar de allihopa så att det gör lite ont inuti mig. De är bäst. Utan de, ingen mig.

Salem Al Fakir @ The Tivoli

2010-11-13 / 00:41:15
I ett publikhav0 kommentarer
Efter att ha väntat sedan i Augusti var det nu dags för mig att få se honom. Salem Al Fakir.
Upp på den rökfyllda scenen på The Tivoli steg en helt charmerande människa vid kvart över nio på kvällen, det var ju såklart Salem. Tillsammans med sitt band drog de igång en storslagen och helt ny version utav Part of it och jag kunde inte hjälpa att le där jag stod med min kamera precis framför honom. Igårkväll fick jag dansa och uppleva någonting jag längtat som en dåre efter. Det har varit värt all väntat visade det sig igår. Salem verkar vara en riktigt härlig och genuin människa och att han nästan är snäppet bättre live än på skiva gör ju det hela bara ännu bättre.

Jag vill spola tillbaka tiden några timmar, pausa och stanna där ett bra tag. Detta lättade lite på min vardag och jag fick äntligen släppa loss igen.

Nu är det konstaterat, Salem är fan bäst.

Här är för er nyfikna en länk till en Spotifyplaylist med alla låtarna Salem körde igårkväll (dock körde han remixer på allihopa, så ingen utav de var så som de är på listan, förutom 4 o'clock).

Do you know what makes me happy?

2010-11-10 / 22:11:29
En helt vanlig dag1 kommentarer
Jo, att det snart bara är en enda dag kvar. Jag är helt överpepp. Tror att jag kommer att dö lite när det väl blir dags på fredag. Det ska bli helt underbart, helt perfekt och iih.

IS THIS THE END OF LONELY NIGHTS?

2010-11-09 / 23:31:22
En helt vanlig dag0 kommentarer

Åh. Jag är helt nerkärad. I vad undrar ni? I Carl Norén svarar jag. Han är så fin den människan. The Anger och Going out tonight har gått om och om igen på min Spotify. Jag längtar något hemskt efter hans debutplatta som ska släppas i Februari om jag inte minns helt fel. Hoppas att hela det är lika fint som dessa två låtarna. Då blir jag överlycklig. Ni kan klicka på bilden ovanför om ni är sugna på att lyssna!

Förresten, nu är det snart bara två dagar kvar och jag tror jag dör en smula så mycket som jag längtar.

I DARE YOU TO TAKE A STEP OUTSIDE

2010-11-09 / 10:44:47
En helt vanlig dag0 kommentarer

Hallå hej! Just nu sitter jag i skolan. Ska snart ha svenska och har precis haft engelska där vi fick i uppgift att skriva lite om en föredetta Amerikansk president, som vi sedan ska hålla en kort muntlig redovisning om på torsdag. Det gick väl lite sisådär för mig. På svenskan ska vi tydligen börja skriva på en debattartikel. Spännande spännande. Hm, nu har jag inget mer att skriva om. Tänkte öppna upp Spotify och lyssna på lite musik innan vi börjar. Lång dag idag förresten, slutar först 17:10. Inte helt okej, men det är så det är. Hejs!

I GET SO TIRED OF THE ANGER AND THE TEARS

2010-11-07 / 17:31:32
En helt vanlig dag0 kommentarer

Denna bilden är inte bra någonstans. Skriker amatör (fast ha, jag är ju en amatör), men jag tyckte ändå att den blev lite charmig efter att jag lagt på lite svartvitt och tonat ner den en aning. Vad tycker ni?

I am the wilderness locked in a cage

2010-11-07 / 16:29:13
En helt vanlig dag0 kommentarer

Fem dagar kvar. Jag längtar ihjäl mig litegrann.